Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
astro analiza

Teško joj je s majkom i Melanijom, a mnogima se čini hladna i proračunata

Foto: Profimedia
1/7
22.09.2020.
u 07:00

Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost.

Kći i asistentica predsjednika Donalda Trumpa ima doista kompleksnu životnu priču. Rođena je i odrastala u bogatstvu, ali je vrlo rano svjedočila dramama u odnosu svojih roditelja. Bez obzira na bogatstvo, nije nikada bila razmažena u radnim navikama nego se dokazivala kroz učenje i sve ostale obaveze. Bila je model, a postala je osoba koja je ušla u američku povijest uz pomoć oca koji ignorira i sam pojam sukoba interesa.  Za supruga Jareda Kushnera udala se u židovskom obredu u listopadu 2009. Taj brak ima poslovnu važnost za cijelu obitelj.

Ivanka ima lakši odnos s ocem nego s majkom, s kojom se nije nikada dovoljno zbližila iako će o njoj uvijek reći sve najbolje.
Ivankina inteligencija i organizacijske sposobnosti nisu upitne. Ona je ozbiljna u svemu što radi i samoj sebi zadaje visoke standarde. Iako se mnogima čini hladna i proračunata, ona ima vrlo veliku snagu, karizmu i hrabrost da se nosi s izazovima. Nije nametljiva, ali zna kako na sebe privući pozornost. Nažalost, ona je u političkim krugovima na sebe primila svu nepopularnost koja je usmjerena prema njezinom ocu. Taj trend nastavlja se sve do proljeća 2021. godine i sigurno joj je vrlo teško podnositi cijelu situaciju. U krugu obitelji također joj nije lako i neki pravni problem samo što nisu izašli u javnost.

S Melanijom je odnos vrlo težak. Tome nije kriva Ivanka. Jednostavno Melanija na Ivanku projicira sve svoje slabosti, strahove i nesigurnost koju prikriva pompoznim superiornim stavom, pokušavajući dominirati u ulozi stroge i iskusne žene, postajući tako ona zločesta maćeha. Prestroga je prema Ivanki i kažnjava je za "neposluh i nepoštovanje", za njezinu mladalačku ležernost. Za Ivanku tu nema pomoći i morala bi prvu damu držati strogo na distanci, izbjegavajući izravne kontakte, bez obzira na službene i obiteljske protokole.

Ivanka je sposobna, bogata, mlada žena koju više zanima poslovna diplomacija nego politička. Zato će se sljedeće godine više posvetiti svojoj profesiji i vlastitoj afirmaciji u poslovnom svijetu i tako okrenuti novu stranicu svojeg života. Važno je da do kraja ove godine izdrži sve napade okoline, a i vlastitog ega.

Za više astroanaliza posjetite stranicu astrologinje Anđelke Subašić.
 

Ključne riječi

Komentara 2

ČE
Čedolovac
08:17 22.09.2020.

Hahaha iduće godine ce okrenuti novu stranicu.. Astrologinja previse vjeruje medijima umjesto grahu.. Trump pobjeđuje za 2mj i ostaje još 4g kao i mala u bijeloj kući

GE
Gensoman1000
08:00 22.09.2020.

Analiza astrologinje.....lol

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije