Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi par

Teško ih je spojiti, ali ovo je novi dečko u kojeg je ludo zaljubljena Kourtney Kardashian

Foto: Instagram
1/7
25.01.2021.
u 22:00

Dugo su bili prijatelji, a sada je reality zvijezda u vezi s jednim poznatim glazbenikom

Šuška se kako je reality zvijezda Kourtney Kardashian ponovno sretno zaljubljena, a svi su iznenađeni njezinim novim ljubavnim odabirom. Naime, starija sestra Kardashian navodno je u vezi s  bubnjarom grupe Blink 182 Travisom Barkerom s kojim je Kourtney zajedno zadnja tri mjeseca. Američki mediji prenose kako je par proveo vikend u kući njezine mame Kris Jenner u Palm Springsu odakle su oboje podijelili slične snimke na svojim profilima na Instagramu. 

- Dugo su bili dobri prijatelji, ali zadnjih par mjeseci njihov odnos je prerastao u romansu. Travisu se ona sviđa već neko vrijeme - rekao je za magazin People prijatelj blizak novopečenom paru. Kourtney je godinama bila u turbulentnoj vezi s Scottom Disickom s kojim ima troje djece i nakon što je Scott prije godinu dana prekinuo vezu sa Sophijom Richie mnogi su vjerovali kako će se pomiriti s Kourtney, ali to se ipak nije dogodilo.

Travis je iza sebe ima dva braka i prva supruga mu je bila  Melissa Kennedy od koje se rastao nakon devet mjeseci, a druga supruga mu je bila  bivša Miss SAD-a Shanna Moakler. U braku su bili četiri godine, od 2004. do 2008. i imaju sina sina Landona i kći Alabamu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije