Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUĐENJE

Teške optužbe za zvijezdu 'Osvetnika': 'Prijetio mi je ubojstvom'

Jeremy Renner
Foto: Press Association/PIXSELL
1/3
15.10.2019.
u 08:59

Po riječima bivše supruge, Renner je prošle godine u jednom klubu pričao kako će je ubiti jer više ne može izdržati. Optužila ga je i da se drogirao ispred njihove kćeri, a jednom je ostavio kokain u kupaonici, tamo gdje ga je Ava lako mogla nać

Jeremy Renner, glumac najpoznatiji po ulozi Hawk-Eya u "Osvetnicima" suočen je s teškim optužbama bivše supruge. Naime, Sonni Pacheco tvrdi kako joj je Renner jednom prijetio da će je ubiti. Po njenim riječima, stavio joj je pištolj u usta, a zatim ispalio hitac u strop. Pacheco na sudu traži i puno skrbništvo nad njihovom šestogodišnjom kćerkicom Avom. 

Po riječima bivše supruge, Renner je prošle godine u jednom klubu pričao kako će je ubiti jer više ne može izdržati. Optužila ga je i da se drogirao ispred njihove kćeri, a jednom je ostavio kokain u kupaonici, tamo gdje ga je Ava lako mogla naći, piše TMZ.
Pacheco tvrdi i kako je jednom prilikom dadila čula Rennera kako govori da će "otići kod Soonni i ubiti nju a zatim sebe, jer bolje da Ava nema roditelje nego takvu majku". 

Renner je TMZ-u je odgovorio kako je Pacheco ta koja ima problema s drogom, te kako mu se osvećuje jer njihova veza nije uspjela, te traži novac. Inzistira i da ne uzima drogu i alkohol te da se čak tri mejseca testirao kako bi pobio tvrdnje bivše supruge. Istaknuo je kako Pacheco ima psihičkih problema, te kako joj je savjetovao liječenje. Kada su bili u braku, tvrdi Renner, Pacheco se hvalila kako je "poševila Osvetnika" i govorila kako bi njene prijateljice trebao upoznti s ostatkom Osvetnika, pa da i one poševe nekog od njih. 

Kanadska glumica Sonni Pacheco i renner tajno su se vjenčali 2014. godine, ali su se razdvojili godinu poslije zbog nepremostivih razlika. Dogovorili su se da nad Avom imaju zajedničko skrbništvo, no Pacheco sad želi da se skrbništvo oduzme Renneru. Suđenje je zakazano 7. studenog. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

VJ
vjekoslavkatalina
09:18 15.10.2019.

bez obzira na sve..meni jedan od najjacih glumaca danasnjice...njegove uloge su mi uvijek bile najprirodnije...ovovijeki steve mqueen...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije