Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretan kraj

Teška životna priča 22-godišnjeg Mateja iz showa 'Farma'

Foto: Nova TV
1/3
20.09.2018.
u 10:28

Matej je izgubio roditelje kao mali i nakon toga je bio u par udomiteljskih obitelji i u domu za nezbrinutu djecu, a sreću je pronašao uz obitelj iz Zagorja koja ga je usvojila.

Matej Margarin natjecatelj je nove sezone "Farme" koja se upravo prikazuje na Novoj TV.

Ovaj 22-godišnji tesar iz Poznanovca kaže da je sposoban, jak, dobar i da je osoba od povjerenja. Matej iza sebe ima tužnu priču koja je, srećom, imala lijep kraj. Naime, kako piše Dnevnik.hr, Matej je kao dječak ostao bez roditelja i boravio je kod nekoliko udomiteljskih obitelji. Bio je i u domovima za nezbrinutu djecu. Uskoro ga je posvojila njegova sadašnja obitelj s kojom je Matej konačno pronašao sreću.

– Izgubio sam roditelje, nakon toga bio sam u par udomiteljskih obitelji i u domu, nakon čega sam se vratio u Zagorje i tamo me posvojila moja obitelj. Naučili su me kako živjeti, kako raditi i to na farmi na kojoj sada živim. Jako sam sretan i ništa mi ne nedostaje – izjavio je Matej.

U show ga je prijavila sestra njegova najboljeg prijatelja, a on vjeruje kako će se na Farmi dobro snaći jer mu je život na selu poznat budući da i sam živi na farmi i brine se o životinjama.  

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
10:39 20.09.2018.

posvojila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije