Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
došla kao podrška

Termin sve bliže? Meghanina majka stigla u London

Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
23.04.2019.
u 19:30

Već neko vrijeme se nagađa da je Meghan Markle zapravo rodila u javnosti, a iznenadni dolazak njezine majke u London dodatno implicira da bi to mogla biti istina.

Sve više se šuška da je kraljevska beba pristigla u tajnosti, a tome u prilog ide i saznanje da je u London stigla majka Meghan Markle. Vojvotkinju od Sussexa u nadolazećem periodu podržat će mama Doria Ragland, 62-godišnjakinja koja je dosad bila u Los Angelesu, piše Harper's Bazaar.

Naime, njezin iznenadni dolazak u Veliku Britaniju mnogi su protumačili kao potvrdu rođenja kraljevske bebe, a britanski mediji prenose kako je Meghanina majka otkazala sve satove joge za ovaj tjedan, unajmila šetačicu pasa i angažirala prijatelje da joj se brinu o kući u Los Angelesu dok je ona u Londonu.

- Kao i svaka majka, Doria želi biti uz svoju kćer u takvim seizmičkim trenucima u životu – ispričao je izvor za The Sun.

Meghanin porod je obavijen velom tajne, a mnogi nagađaju da će se on dogoditi u novom domu kraljevskog para u Frogmore Cottageu. U posljednjem priopćenju za javnost, par je odbio mogućnost rađanja u St. Mary's bolnici, gdje je rodila pokojna princeza Diana i supruga princa Williama, Kate Middleton.

Ako Meghan odluči roditi u obiteljskoj kući, bit će poput Kraljice Elizabete koja je također svoju djecu rodila izvan bolnice tj. u Buckinghamskoj palači ili rezidenciji Clarence.

Ovi brakovi showbizza nisu dugo potrajali.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar anti_komunist
anti_komunist
21:31 23.04.2019.

de javite kad pukne vodenjak.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije