Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prevara

Teorija zavjere: Kim je prevarila Kanyea s Drakeom

Foto: Pixsell
1/8
05.09.2018.
u 21:18

Nick Cannon: "Drake ima nešto osobno protiv te obitelji"

Kim Kardashian, koju obitelj zove Kiki, ima strašnu potrebu naglasiti da ne voli Drakea.

Osoba o kojoj vjerojatno kruži najviše tračeva na svijetu i zbog toga najčešće ni ne komentira sve što se o njoj govori, ipak je izdvojila malo vremena iz svog natrpanog dana kako bi ušutkala glasine.

"Nikad se nije dogodilo, kraj priče" , komentirala je na post poznatog tračerskog Instagrama "The Shade Room" koji je predložio mogućnost afere između te dvije zvijezde.

Ova runda glasina započela je nakon što je Nick Cannon rekao da teorija o tome kako su Kim i Drake bili ljubavnici možda nije daleko od istine za vrijeme pojavljivanja u emisiji 'Everyday Struggle'

 

"Drake ima nešto osobno protiv te obitelji," rekao je "zbilja ne želite da mi to izleti."
Nakon toga je twitteraš TMorrison24 odlučio okrenuti priču i kao dokaz za to da su Drake i Kim nekada imali aferu iskoristiti riječi nove Drakeove pjesme "In My Feelings" koja spominje Kiki.

 

TMorrison24 pretpostavlja da je ta navodna afera jedan od razloga za trenutnu svađu između Drakea i Kanyea Westa. Ulje na vatru dodano je i kada je Drake u ponedjeljak počeo pratiti Kim na Instagramu.

Konflikt između Westa i Drakea počeo je kada je reper Pusha T otkrio da Drake ima tajno dijete u svojoj pjesmi "The Story Of Adidon". Drake je kasnije potvrdio da su glasine istinite, a kako bi se osvetio poslao je Westu 100 00 dolara na račun njegove izdavačke kuće za "promociju i oživljavanje karijere".

Drake nije komentirao ove glasine, ali zato se Kanye javio tweetovima iz aviona.

U njima se ispričava zbog poklapanja datuma izlaska albuma i šalje Drakeovoj obitelji i ekipi dobru energiju.

 

Zanijekao je i da je on otkrio da Drake ima tajno dijete

Komentara 3

NB
neposlusni@bot
08:27 06.09.2018.

kome je bilo sta jasno posle citanja ovoga teksta, moze slobodno da otvori skolu novinarstva.

Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
22:19 05.09.2018.

Kakav degeneričan članak. Na žalost sam pročitao ovo...

UJ
ujo41
21:40 05.09.2018.

ne nego dreletom

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije