Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL NA GRAMMYJU

Tehničari zaboravili uključiti mikrofon pjevaču Metallice

Metallica i Lady Gaga
Foto: Reuters
1/5
13.02.2017.
u 09:42

Ljutiti Hetfield shvatio je da se ne čuje tek nakon što je otpjevao jedan dio, pa se prebacio na mikrofon kod Lady Gage.

Ovogodišnji Grammy, osim Adele koja je uzela sve nagrade i Beyonce koja je održala nastup za pamćenje, obilježili su i Metallica i Lady Gaga. Ono što je trebao biti upadljiv nastup pretvorio se u skandal zbog tehničara Grammyja, koji su zaboravili uključiti mikrofon Jamesa Hetfielda, pjevača Metallice.

Ovaj neobični duo izvodio je pjesmu  “Moth Into Flame" s aktualnog albuma Metallice " Hardwired... to Self-Destruct", no gledatelji su na početku mogli vidjeti kako Hetfield samo otvara usta. Ljutiti Hetfield shvatio je da se ne čuje tek nakon što je otpjevao jedan dio, pa se prebacio na mikrofon kod Lady Gage.

Tehničari su tek tada uključili i njegov mikrofon, pa su  mogli izvesti pjesmu do kraja. Nakon što je pjesma završila, Hetfield je odgrnuo stalak za mikrofon i ljutito predao gitaru tehničaru. Podsjetimo, i Adele je sinoć imala tehničkih problema, pa je tijekom izvođenja pjesme "Fastlove" kao posvete Georgeu Michaelu stala i zatražila da krene ponovno. Tako se večer koja je trebala biti najvažniji glazbeni događaj ove godine pretvorila u totalni fijasko.

>>Metallica objavljuje prvi album u osam godini

>>Lady Gaga odgovorila kritičarima: Budite i vi ponosni na vaše trbuhe!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
11:03 13.02.2017.

Ok, tehnika zakazala. Ali pokazalo se da je Lady Gaga kompletna i školovana umjetnica, pjeva poput prave i istinske rokerice. Zamislite Adele u toj ulozi?

DA
danho
11:27 13.02.2017.

Nažalost ova Lady Gaga radi smeće od muzike al je talentirana u pm

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije