Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSVETA COCI

Tedi Spalato predstavlja spot za 'Vidi li se šta odozgar'

Tedi Spalato
Foto: Promo
1/4
16.12.2016.
u 19:00

- Čast mi je što sam s klapom Trogir mogao otpjevati pjesmu koja će ostati kao trajno sjećanje na našeg Cocu. I danas mi neizmjerno nedostaje, kazao je Tedi.

Prelijepa balada koju su Nenad Ninčević i Tedi Spalato posvetili prijatelju Vinku Coci, dobila je ovih dana i svoj vizualni identitet.

'Vidi li se šta odozgar' intimni je razgovor s prijateljem za koji je stihove i glazbu napisao Ninčević, dok aranžman potpisuje Remi Kazinoti. Pjesma je predstavljena ljetos na festivalu Slavuji Kamerlenga, a u izvedbi se Tediju pridružila i Vinkova klapa - klapa Trogir.

Snimanje spota povjereno je Željku Petrešu koji nije mnogo dvojio oko lokacije. U svom svom sjaju prikazao je Trogir koji je Coce iznimno volio, a koji u pjesmi spominje i Ninčević:

Vidi li se šta odozgar, grdeline moj,
barem zidi Kamerlenga, lipi Trogir tvoj,
zapivaš li s anđelima, šta nam radi Bog,
ovdi doli svi su željni lipog glasa tvog

- Čast mi je što sam s klapom Trogir mogao otpjevati pjesmu koja će ostati kao trajno sjećanje na našeg Cocu. I danas mi neizmjerno nedostaje, kazao je Tedi. Kako stihovi pjesme kažu, vrijeme ipak ne liječi sve rane no dok god je ljubavi Vinkove obitelji, prijatelja i fanova, i on će uvijek biti sa nama.

>>Zašto umjetnici kao Vinko Coce ne mogu zaraditi ni za liječenje

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije