Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJLIPŠA NA SVITU

Tedi Spalato novim spotom najavljuje novi album koji uskoro izlazi na tržište!

Tedi Spalato
Foto: Promo
1/2
12.12.2017.
u 11:25

- Pjesma je nastala u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu koji je autor glazbe i producent, a autor teksta je Robert Pauletić. Skorašnji album u izdanju Scardone nosi ime po ovoj pjesmi, koja se zove 'Najlipša na svitu' - rekao je Tedi

Tedi Spalato, jedan on naših najboljih izvođača i autora, novim spotom 'Najlipša na svitu' najavljuje novi album koji će se uskoro naći u prodaji.

Veliki Jakša Fiamengo je Tedija jednom prilikom nazvao zadnjim pjevačem romantičarom što on dokazuje iz pjesme u pjesmu. Svoju publiku je naviknuo da uvijek daje sve od sebe te da od njega mogu očekivati samo pitke, uhu ugodne pjesme prepune emocija.

Autor glazbe i aranžmana je Tomislav Mrduljaš, a tekst pjesme 'Najlipša na svitu' potpisuje Robert Pauletić.

U spotu, koji je bio sniman u Šibeniku i Splitu, glume talentirani splitski glumci Aneta Matulić i Ivan Baranović.

- Pjesma je nastala u studiju Tomislava Mrduljaša u Splitu koji je autor glazbe i producent, a autor teksta je Robert Pauletić. Skorašnji album u izdanju Scardone nosi ime po ovoj pjesmi, koja se zove 'Najlipša na svitu'. Spot je sniman u Heritage Palace Varoš hotel u Splitu i jednom prekrasnom starom stanu u centru Šibenika, a mladi splitski glumci koji igraju u spotu su Aneta Matulić i Ivan Baranović u režiji Željka Petreša. Skladba odiše radošću i ljubavi prema voljenoj ženi, aranžman je vrlo svjež i nadamo se uspjehu pjesme - kazao je Tedi Spalato.

Ovom pjesmom najavljuje novi album, a na njemu će se, među ostalima, naći pjesma posvećena Vinku Coci 'Vidi li se šta odozgar', pjesme 'Nisan oženija koju san jubija' i 'Štorija' iz mjuzikla Naša bila štorija, 'Ako stvarno voliš ženu', duet s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade 'Sve dok bura dere' i Miroslavom Škorom 'Zlatna polja moga djetinjstva'.

Tedi će 4. veljače održati veliki gala koncert pod nazivom 'Sve ću preživit' u Lisinskom koji organizira Hrvatska liga protiv raka povodom 51. godišnjice borbe protiv svih vrsta tumora. Kao gost na koncertu će mu se pridružiti i Gibonni.

- Rado sam se odazvao koncertu "Sve ću preživit" jer u trenucima humanitarnog djelovanja u čovjeku proradi i duša i srce. Drago mi je da na ovaj način mogu pružiti podršku oboljelima od raka te potaknuti edukaciju o malignim bolestima. Koncert će biti i prilika za promociju mog novog albuma koji ću s veseljem predstaviti - rekao je Tedi Spalato.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije