Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon prekida s Ecijom

Tea objavila snimku! Nikola Pokrivač zabavljao se s bivšom curom Brune Petkovića

Foto: Igor Soban, Goran Stanzl/Pixsell
1/9
23.12.2019.
u 08:38

Tea Slavica na svom je Instagramu objavila snimku s tuluma na koji je stigao i Pokrivač.

Iako su nedavno oboje okončali veze čini se da ljubavni krah nije teško pao ni Nikoli Pokrivaču, ali ni Tei Slavici. Bivši nogometaš uživao je proteklog vikenda na tulumu na kojem je bila i bivša djevojka Brune Petkovića, Tea Slavica.

Veselo društvo tulumarilo je uz narodnjake, a atmosferom se pohvalila sama Slavica na svom Instagramu Storyju. Snimka prikazuje Teine prijateljice kako se zabavljaju i plešu dok se na šanku pored njih našao i Pokrivač koji je nedavno okončao kratku vezu s Ecijom Ivušić.

Pogledajte koji su ljubavni skandali i prekidi obilježili ovu godinu.

I Tea Slavica odnedavno je ponovno 'na tržištu'. Potkraj listopada ekskluzivno nam je priznala kako je njezinoj ljubavi s Dinamovim nogometašem došao kraj. - Slobodno možete napisati da je Bruno Petković od sada slobodan dečko - kazala nam je tada Tea ne želeći otkrivati detalje prekida, a da je ljubavi doista došao kraj dalo se naslutiti i kada je na svom Instagramu preko noći obrisala sve fotografije s Brunom. Bruno je također obrisao sve fotografije s atraktivnom Zagrepčankom. Razlog prekida Bruno nije htio komentirati.

Nakon prekida Tea se posvetila studiju na Rochester Institute of Technology u Zagrebu, dok je njezin sada već bivši dečko utjehu pronašao u tenisačici Donni Vekić s kojom je snimljen tijekom prisnog druženja na zagrebačkom Adventu. Iako o privatnom životu nerado govore, od izvora bliskih nogometašu i tenisačici doznajemo kako odnedavno provode sve više vremena zajedno i u tome uživaju.

Foto: Instagram, Emica Elvedji/Pixsell

Hoće li se iz svega izroditi nova ljubav, pokazat će vrijeme, no to ne bi bilo čudno s obzirom na to da će jedno za drugo zasigurno imati puno razumijevanja jer oboje žive istim načinom života koji iziskuje puno truda i odricanja na putu do novih sportskih uspjeha.

Ključne riječi

Komentara 2

MA
mare0801
06:33 24.12.2019.

najjače mi je ovo: posvetila se studiju na "Rochester institute of ....".

DU
Deleted user
10:34 23.12.2019.

Nikola, izgleda ti bolest pomutila razum. Misliš da te te "sponze" toliko vole?! Vole, dok imaš "dobar konto". Ne umišljaj si da imaš "tako dobro, neodoljivo, nešto drugo"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije