Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
podijelila priču

Tea iz 'Večere za 5' nakon teške prometne nesreće saznala da ima karcinom: 'Cijeli svijet mi se okrenuo'

Foto: RTL
1/3
06.10.2021.
u 15:03

Nakon rađene punkcije otkrili su da se radi o papilarnom karcinomu.

Tea Marjančić (34) nije oduševila svoje goste večerom koju je kuhala drugog dana tjedna, no gledatelji su primijetili njezinu tešku priču koju je otkrila u emisiji. 

Naime, majka troje djece, blizanki u dobi od 15 godina te sina od 10 godina u drugom je, sretnom, braku već 12 godina, a preživjela je tešku prometnu nesreću, nakon koje je saznala da se bori i s karcinomom

"Znači 2017. godine sam imala prometnu nezgodu, onako poprilično sam bila ozlijeđena jer me hitna izvlačila na dasku iz auta. Mislim, bila sam u stanju totalnog šoka. Žena mi je jedna izletjela, kriva procjena je bila u pitanju. Onda sam oštetila kralježnicu", otkrila je Tea i nastavila: 

"Početkom 2018. godine sam bila naručena na magnetnu rezonancu i tamo su mi, uz oštećenja vratne kralježnice, znači oštećena su mi tri kralješka i lumbalna isto tako tri, imala sam neka oštećenja živaca... Uz to su mi našli zadebljanje na desnom režnju štitnjače".

Nakon rađene punkcije otkrili su da se radi o papilarnom karcinomu. 

"Ja sam samo rekla: 'Neće mene u mojoj tridesetoj godini ubiti neka rakčina, ja imam za koga živjeti, ja imam svoju djecu koju triba dići na noge tako da kod mene nema predaje. Išla sam na operaciju doslovno pjevajući. Znači ja sam se smijala cijelim putem, idem Rebrom, oni hodnici kao da si ušao u NASA-u, liftovi vamo, tamo...", ispričala je Tea. 

"Meni je to bilo nešto, meni se cijeli svijet okrenuo. Ja sam to uzela kao nešto da mi je Bog dao drugu priliku i sad krećem život ispočetka", zaključila je u Večeri za 5 na selu. 

Sjetimo se, vizažistica Tea goste je dočekala u Šibeniku, a za njih je pripremila jelovnik koji se sastojao od predjela naziva Dijeta, glavnog jela Glamur i deserta Propala dijeta. Predjelo nije baš bilo gostima po ukusu, a najveći problem je bio što je svima falilo začina pa su gosti dodavali čili u maslinovu ulju koji je Ante donio domaćici na dar. Glavno jelo nikome nije išlo - nedostajalo je začina i gostima se nije sviđao miris. Jedino u čemu su gosti večeras uživali bio je desert. Tei je najvišu ocjenu, osmicu, dao Ante, ostali su bili dosta kritični pa je domaćica za svoju večeru dobila samo 25 bodova.

VIDEO>>Incident na snimanju Večere za 5 na selu: Kuhar pobjesnio zbog loših ocjena i napao suparnike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije