Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
samački život

Tatjana Jurić prekinula vezu s Nikkyjem Vuksanom

tatjana jurić
RTL Press
09.09.2011.
u 12:09

Voditeljica i sportski menadžer već neko vrijeme nisu zajedno, a Tatjana nije otkrila zašto jer tvrdi da su emocije nešto o čemu ne umije razgovarati

Atraktivna voditeljica Tatjana Jurić prekinula je vezu sa sportskim menadžerom Nikkyjem Vuksanom te ponovno otkriva prednosti samačkog života, koji joj je posljednjih dana ispunjen pripremama za jesensku shemu na radiju Hit FM i pisanjem diplomskog rada.

– Nismo skupa već neko vrijeme. Još početkom godine, kada sam u studiju ugostila vidovnjakinju, rekla mi je da ću ili učvrstiti postojeće veze ili ih prekinuti. Očito je kod mene bilo ovo drugo. U svemu inače pokušavam pronaći valjane razloge pa tako i u toj situaciji, a emocije su nešto o čemu ne umijem previše razgovarati, pogotovu ne u medijima – rekla je Tatjana.

Veliki intervju s voditeljicom koja je šarmom, nesputanošću i predanim radom osvojila brojne gledatelje, donosimo u nedjeljnom izdanju Večernjeg lista.

Ključne riječi

Komentara 13

M3
Miške 3
12:38 09.09.2011.

Ovakove \"vijesti\" zagluljuju ljude i šire primitizam. Vrlo važno, dali je Tatjana Jurić doživjela orgazam i sa kime. Koga to uopće briga.

RU
Rumba
12:44 09.09.2011.

Čitava Hrvatska je u žalosti zbog te j***činjenice...A možda bi trebalo proglasiti i žalovanje u trajanju od nekoliko dana ...?Van svake zdrave pameti i mozga ...

MI
mica1111
12:28 09.09.2011.

...je,je vidovnjakinja stvarno pogađa...ili ćeš ili nećeš...ja bi ti bolje pogodila...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije