Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pohvalila se

Tatjana Jurić dobila novi TV angažman! Evo gdje ćemo je uskoro ponovno gledati

Tatjana Jurić
Foto: Boris Ščitar/PIXSELL
1/5
22.01.2021.
u 13:17

– Jako se veselim ne samo povratku na televiziju već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV prije više od 15 godina i počela raditi – kazala je Tatjana.

Poznata televizijska i radijska voditeljica Tatjana Jurić vraća se na male ekrane. Proteklih godina uveseljavala je slušatelje Narodnog radija, a sada je vijest o svojem povratku na televiziju otkrila na društvenim mrežama. – 2021. Vrijeme je za povratak na televiziju. Nova TV uskoro – pohvalila se Tatjana.

Foto: Daniel Pavlić

Simpatičnu voditeljicu ovog ćemo puta gledati u ulozi voditeljice emisije ''Zdravlje na kvadrat'' koju je do sada vodila Anja Alavanja.

''Jako se veselim ne samo povratku na televiziju već i, mogu reći, povratku na Novu TV. Baš sam u programu Nove TV prije više od 15 godina i počela raditi. Televizija je za mene puno više od pojavljivanja pred kamerama: rad na terenu, slaganje priče u montaži, sve ono “iza” jest razlog zašto toliko volim televizijsku produkciju. Snimanja su već krenula, radi se punom parom i jako se veselim druženju s našim gledateljima”, kazala je Jurić za Novu TV. Prva epizoda nove sezone lifestyle emisije s novom voditeljicom i pod uredničkom palicom Dalibora Bosančića emitirat će se 30. siječnja.

''Uređivanje 'Zdravlja na kvadrat' predstavlja mi osobni izazov u kojem želim biti oštar sugovornik kada su u pitanju problemi zdravstvenog sustava, ali i empatičan pratitelj ljudskih priča. Za mene su zdravi ljudi najsretniji ljudi, ali to mnogi zaboravljaju te se sjete zdravlja samo kad im bolest pokuca na vrata. Da se važnost zdravlja ne zaboravi, tu je naša emisija kao središte zdravstvenih vijesti'', izjavljuje urednik i suvoditelj emisije ''Zdravlja na kvadrat''.

Emisija će se baviti otkrivanjem problema iz područja zdravstva, propitivanjem različitih stručnih mišljenja, donositi savjete i provjerene informacije od stručnjaka i znanstvenika te progovarati o pojedincima sa zdravstvenim problemima čije priče mogu biti od pomoći mnogima. Emisija će u fokus staviti razne bolesti, ali i načine liječenja, bit će govora o zdravstvenim ustanovama, a donosit će i informacije kako funkcioniraju zdravstveni sustavi u bogatijim i razvijenijim državama. Gledatelji imaju priliku doznati brojne korisne savjete o prehrani, a oni stižu iz prve ruke od nutricionista, sportaša. Emisija će ugostiti i osobe iz javnog života koje će pokazati kako vježbaju, pričat će o prehrani, načinu življenja, sportu.

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL, Josip Regović/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Majda
Majda
14:31 22.01.2021.

I ja bi se veselila da tamo nešto lupetam za 28 000 neto...

KU
Kultura
15:15 22.01.2021.

Duboka drzava brine o svom kadru. Pa nece zaposlit nacionalno svjesnu katolkinju. Ovakve trebaju medijima.

EL
EldersWisdom
15:04 22.01.2021.

Dobro da znam, da izbjegavam emisiju. Ta "pametna" Bosanka proslavila se izjavama o glasovnju dijaspore.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije