Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubi mlađeg

Tatjana Dragović u vezi s manekenom Vlahom Arbulićem?

tatjana i vlaho
Foto: Instagram
07.03.2014.
u 13:31

RTL Tabloid donio je priču o novoj ljubavi Tatjane Dragović, bivše supruge Gorana Ivaniševića...

RTL Tabloid donio je priču o novoj ljubavi Tatjane Dragović, bivše supruge Gorana Ivaniševića. Prema toj emisiji, Tatjana je u vezi s mladim manekenom Vlahom Arbulićem. U vezi su navodno već neko vrijeme, no nisu to spremni otkriti javnosti.

Navodi se i da su 23-godišnji maneken i njegova djevojka novu godinu dočekali u Beogradu, u kojem su ih pratila i Tatjanina djeca. Dubrovčanin je nedavno prekinuo vezu s manekenkom Mijom Matić, a navodno je preko ušiju zaljubljen u Tatjanu. Ni Tatjana ni Vlaho nisu htjeli komentirati priču o vezi.

>>Tatjana Dragović naporno trenira i podsjeća na Laru Croft

Komentara 6

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
13:55 07.03.2014.

Jadna djeca sa ovakvom majkom....

BI
budimo_iskreni
14:01 07.03.2014.

Vlaho se preziva Arbulić... Ali očito je ovo svima toliko važna informacija da ni ispravno napisano prezime u članku nije ni od kakve važnosti!

LE
LeonardS
14:24 07.03.2014.

Daleko će dogurati, očekujemo fotku Goranovu s njima u društvu, to bi bilo normalno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije