Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trudna i lijepa

Tatjana Dragović sve bujnija: Uskoro stiže prinova!

Tatjana Dragović
Foto: Instagram
1/4
10.08.2014.
u 21:23

Tatjana Dragović zaista blista u svojoj trećoj trudnoći. Ovih dana uživa u kupanju i sunčanju u Dubrovniku, gdje se provodi u društvu dečka Vlahe Arbulića...

Tatjana Dragović zaista blista u svojoj trećoj trudnoći. Ovih dana uživa u kupanju i sunčanju u Dubrovniku, gdje se provodi u društvu dečka Vlahe Arbulića, s kojim iščekuje prinovu. Lijepa Tatjana iznimno je ponosna na svoj trudnički trbuh, kao i formu u kojoj se nalazi.

Svaku priliku koristi da bi se pohvalila svojim trbuščićem. Kako buja, pokazala je u stoga  crnom, ali i koraljnom badiću, objavivši u njima fotografije na Instagramu. Tatjana zaista blista.

>>Prekrasna trudnica Tatjana Dragović u crnom bikiniju

Komentara 6

MT
mladen.turcic
06:04 11.08.2014.

tko i sto je ta,osim sto je lukavo presvukla gorana,nemojte pisati o takvim individuama

IC
ICCO
23:05 10.08.2014.

Neka joj porod bude sretan i nek rodi zdravo dite ma samo nek to ne napravi na Stradunu uz Red carpet. Hvala!

MA
malabionda
04:50 11.08.2014.

Molim vas da ne trošite vrijeme na glupe članke i pisete o ljudima koji nisu ništa pametno učinili u životu.Mi koji živimo izvan Hrvatske čitamo vaše novine u nadi da pročitamo nešto korisno i da pokušamo shvatiti zašto kod vas od pamtivijeka sve uvijek ide nizbrdo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije