Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOSNA MAMA

Tatjana Dragović pokazala kćer Amber Mariju koja je izrasla u pravu ljepoticu: 'Moja malena djevojčica'

Foto: instagram
1/13
22.08.2021.
u 17:32

Na fotografiji Amber Marija nosi traperice i crni top te pozira s rukama u svojoj dugoj,smeđj, raspuštenoj kosi.

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem je Instagram Storyju podijelila fotografiju svoje kćeri Amber Marije (18). Na fotografiji Amber Marija nosi traperice i crni top te pozira s rukama u svojoj dugoj, smeđoj, raspuštenoj kosi. „Moja malena djevojčica“, napisala je ponosna mama uz fotografiju.

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, Tatjana je nedavno podijelila fotografiju na kojoj s kćeri pozira u kafiću, a mnogi su im poručili da izgledaju poput sestara. Bviša manekenka je Amber Mariju i Emanuela (14) dobila u braku s tenisačem Goranom Ivaniševićem, a njihove slike rijetko dijeli na društvenim mrežama. Dragović sa sadašnjim partnerom, glazbenikom Vlahom Arbulićem ima djevojčicu Luce (6) čije fotografije mnogo češće objavljuje na društvenim mrežama. 

Amber Marija je bila odlična učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 18-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu pronašla se u jahanju s kojim niže uspjehe. S treninzima je započela još prije devet godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

Komentara 8

IP
info_punkt
03:01 23.08.2021.

šta se ne kaže ambar?

Avatar izvidnik1
izvidnik1
07:13 23.08.2021.

Ide maminim stopama, biti će prvakinja u "jahanju" a vjerovatno će potegnuti za plastičnim operacijama

LI
linkser2
22:32 22.08.2021.

bome.. makni je od novog dečka-sina...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije