Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fanovi u nevjerici

Tatjana Dragović oprostila se od ljeta u najizazovnijem izdanju do sad: 'Nestvarna si'

Foto: Instagram/riley.loudermilk
1/5
25.09.2020.
u 19:15

Tatjana je za ovo izdanje na svoj račun dobila mnoštvo komplimenata, a pohvalile su je i glumica Bojana Gregorić Vejzović te srpska manekenka Sofija Milošević.

Tatjana Dragović, bivša supruga Gorana Ivaniševića i nekadašnja manekenka, ne prestaje očaravati svojim zanosnim tijelom ni u 43. godini. Po mnogima jedna od najljepših Hrvatica oprostila se od ljeta na društvenim mrežama i to fotografijom u najizazovnijem izdanju do sada.

1/8

Tatjana je pozirala na gliseru u crnom dvodijelnom kupaćem kostimu, a njezina vitka linija i duge noge dospjele su u prvi plan i oduševile njezine pratitelje.

Mnogi su je odlučili počastiti komplimentima, a pohvalile su je i glumice Bojana Gregorić Vejzović te srpska manekenka Sofija Milošević koje su ostale oduševljene Tatjaninim izgledom. Bojana joj je ispod fotografije ostavila emotikon vatre i smajlića sa srcima u očima dok joj je Sofija poručila da je "Wow". Oduševljenje nije krio ni ostatak njezinih pratitelja.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

"Nestvarna si", "Kao vino", "Turbo tijelo", "Savršenstvo bez mane", "Kraljica mora", "Predivna si. Od sve ove šume na Instagramu zaista odskačeš i zračiš", nizali su se komentari.

Inače, Tatjana je ljetni odmor provela u Dubrovniku uz svog partnera Vlahu Arbulića s kojim ima 6-godišnju kćer Luce. Iz braka s Goranom Ivaniševićem ima još dvoje djece - 16 godišnju Amber Mariju te 12-godišnjeg sina Emanuela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije