Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
revija u Parizu

Tatjana Dragović objavila fotografiju staru 24 godine! Biste li je prepoznali?

Foto: instagram
1/8
03.03.2021.
u 09:35

Bivša manekenka nekada je žarila modnim pistama, na revijama je često oduzimala dah svojom pojavom, a jedne od njih prisjetila se i na svom Instagramu.

Nekadašnja manekenka i bivša supruga Gorana Ivaniševića, Tatjana Dragović (42) nekada je žarila modnim pistama. Na revijama je često oduzimala dah svojom pojavom, a jedne od njih prisjetila se i na svom Instagramu. Naime, Tatjana je objavila fotografiju iz 1997. godine na kojoj nosi haljinu Herve Legera u Parizu.

– 1997. Paris – napisala je tek kratko Tatjana u opisu fotografije koja je oduševila njezine pratitelje.

"Wooow", "Predivna", "Ljepoto", pisali su joj u komentarima. Neki su pak uočili sličnost i s njezinom uskoro 18-godišnjom kćeri koju je dobila u braku s Ivaniševićem. "Amber je ista ti", poručili su joj. Amber Marija odlična je učenica elitne zagrebačke XV. gimnazije, poznatije kao MIOC. Lijepa 17-godišnjakinja od oca je naslijedila sportski duh, no umjesto u tenisu, pronašla se u jahanju s kojim niže uspjehe. S treninzima je započela još prije osam godina, a ne krije da su joj na turnirima najveća podrška upravo roditelji, Tatjana i Goran. Uz Amber Mariju s bivšim tenisačem ima i 13-godišnjeg sina Emanuela.

Foto: reuters

Inače, Tatjana proteklih godina uživa u vezi s 12-godina mlađim dubrovačkim manekenom i glazbenikom Vlahom Arbulićem s kojim ima kćer Luce (6). U vezi su od 2014. godine, a svoju su ljubav obznanili godinu dana nakon što se razvela od bivšeg supruga Gorana Ivaniševića. Arbulić je tada bio student diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva, a navodno su se upoznali u teretani u zagrebačkom Kaptol centru.

Foto: Instagram screenshot

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar CUBE
CUBE
23:15 03.03.2021.

Tu je ( još ) imala prirodne usne 💋

KI
kicalulukica
09:51 03.03.2021.

KOOOOO?????

MI
millla
00:26 04.03.2021.

Bi, ljepotica bila ljepotica ostala. Steta sta se rano povukla, Cindy, Heidi, Amber, Naimi, Kate sve su jos u igri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije