Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istaknula liniju

Tatjana Dragović pozirala nasred ulice s torbicom vrijednom više od 20 tisuća kuna

Foto: Instagram
1/12
15.09.2021.
u 11:20

Na sebi je imala žute sandale koje je uparila s malom žutom Chanel kockastom torbicom

Bivša manekenka Tatjana Dragović (43) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju u crnoj kombinaciji koja joj je istaknula vitku liniju. Na sebi je imala žute sandale koje je uparila s malom žutom Chanel kockastom torbicom. 

Foto: Instagram

Njezina torbica na stranici gdje smo je pronašli trenutačno se ne može kupiti jer je nema na zalihama, a cijena joj je 3162 američkih dolara, što je nešto više od 20 i pol tisuća kuna.

Foto: Screenshot

Fotografija je oduševila njezine pratitelje, a komentare su joj napisali i brojni poznati Hrvati. 

Crva s emotikonom srca ostavila joj je pjevačica Jelena Rozga, stilist Marko Grubnić napisao joj je da obožava fotku, a Jelena Veljača upitala ju je: "Koliko si ti sve?" Bivša manekenka Nina Morić, pjevačica Nina Badrić, manekenka Sofija Milošević, influencerica Leyla Hajrović pridružile su se komentarima s emotikonima srca i vatre.

Inače, ova bivša manekenka na svojim društvenim mrežama često pokazuje svoje tijelo te kako i dalje izgleda fenomenalno.  Podsjetimo, Dragović sa svojim bivšim suprugom, tenisačem Goranom Ivaniševićem ima kćer Amber Mariju i sina Emanuela. Mama je i djevojčice Luce koju je dobila sa svojim sadašnjim partnerom, manekenom i pjevačem Vlahom Arbulićem s kojim također često dijeli fotografije na društvenim mrežama.

VIDEO>>Severina postaje TV voditeljica: Radit će na novoj televiziji gdje i Ivana Paradžiković

Ključne riječi

Komentara 4

ČS
Čuvaj se senjske ruke
15:25 15.09.2021.

Umirovljenici, jel čitate vi ovo?

ZA
zagi101
14:16 15.09.2021.

ako ta torbica vrijedi te novce onda je moj ruksak duplo skuplji jer u njega stane sve i svašta a u ovo čudo samo ruž za usne i puder

PR
Pravednik69
21:17 15.09.2021.

Kolko je platila poreza...di ste porezne inspekcije...radite nešto mamu vam uhljebničku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije