Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONOVNO RODITELJI

Tata u osmom desetljeću! Vremešni glumac čeka dijete s 34 godine mlađom suprugom

Richard Gere sa suprugom Alejandrom
Foto: Profimedia
1/4
06.11.2019.
u 07:00

Richard iza sebe ima četverogodišnji brak s bivšom manekenkom Cindy Crawford, a s glumicom i manekenkom Carey Lowell bio je u braku od 2002. do 2011. godine.

Richard Gere u kolovozu je navršio sedamdeset jednu godinu, no svojim primjerom dokazuje da je datum rođenja za njega samo broj, ne i prepreka da ostvari snove.

Vremešni glumac i njegova 35 godina mlađa supruga Alejandra Silva objavili su kako uskoro ponovno postaju roditelji nakon što je ona u veljači rodila sina. Uz njega, par ima još dva sina iz prijašnjih veza. Richard ima 19-godišnjeg sina Homera, a Alejandra šestogodišnjeg dječaka Alberta. 

Richard iza sebe ima četverogodišnji brak s bivšom manekenkom Cindy Crawford, a s glumicom i manekenkom Carey Lowell bio je u braku od 2002. do 2011. godine.

Gere i Alejandra vjenčali su se u Španjolskoj u travnju prošle godine poslije četiri godine veze, a nakon vjenčanja Richard se pohvalio da je najsretniji čovjek na svijetu jer je oženio "lijepu ženu koja je pametna, osjetljiva, predana pomaganju ljudima, zabavna, strpljiva, koja zna oprostiti, dobro kuha i radi najbolje salate na svijetu".

Ključne riječi

Komentara 18

ST
stormrider
07:45 06.11.2019.

I jos ga ceše lijevom u 71!

Avatar Trica
Trica
07:14 06.11.2019.

Nema bolje viagre od mlade žene:)

NN
nn2
10:12 06.11.2019.

Tako sam ja jednom išao po šumi i iskoči medved ispred mene, uzmem granu sa poda pretvaram se da je puška, vikem BUM i medved padne mrtav pogođen. Tek dok sam se sredio skužio sam da je pucao netko drugi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije