Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JOŠ SEZONA I GOTOVO

Tata Montana najavio Hannin kraj

15.06.2009.
u 16:42

Billy Ray Cyrus, country pjevač koji je u karijeri imao samo jedan hit (iznimno iritantni pjesmuljak "Achy Breaky Heart"), imao je ludu sreću da njegova kći Miley postane najtraženija Disneyjeva tinejdžerska zvjezdica u seriji "Hannah Montana". U vrlo popularnoj seriji među (pret)pubertetskom omladinom Miley Stewart (Miley Cyrus) obična je školarka koja od svojih kolega skriva da je istodobno i velika rock zvijezda Hannah Montana (uz iznimno lukavo prerušavanje: kad pjeva kao Hannah, stavi plavu periku).

Tata Billy Ray i u seriji je Mileyin tata Robby Stewart. Otac u seriji i izvan nje nedavno je najavio da će iduća četvrta sezona hit-serije biti i posljednja:

- Iskreno, ja se divim Miley što je s time odlučila nastaviti još jednu godinu. Nije htjela da to tek tako završi sa zadnjom epizodom koju smo snimili. Htjela je da se to razvije do nečega što će biti moralna poruka cijele priče, da ne bude da se samo završi, da ona ode i to je to. Željela je da postoji nekakav službeni kraj serije "Hannah Montana".

Posljednja sezona od 11 polusatnih epizoda i cjelosatne završnice bit će prikazana 2010.

- Počinjemo sa snimanjem četvrte sezone krajem siječnja. Moramo biti gotovi do prvog tjedna lipnja sljedeće godine - kaže zvijezdin otac.

A na pitanje znači li to da njegova kći, koja sad već ima 16 i pol godina, više nikad neće staviti plavu periku Hanne Montane koju je nosila u dosadašnje tri sezone serije i u velikom koncertnom kinofilmu, Billy Ray Cyrus samo se nasmijao:

- U Hollywoodu je sve moguće.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije