Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjeli mladenci!

Tata Bernie odbio je platiti prvu svadbu, a Petra ne namjerava štedjeti na drugoj

Foto: News Syndication/PIXSELL
1/6
23.07.2019.
u 08:00

Petra Ecclestone, kći Slavice i Bernieja Ecclestonea, udaje se drugi put. Vjenčanje će se održati 10. kolovoza u Meksiku.

Kad se udavala prvi put za Jamesa Stunta, svadba Petre Ecclestone (30) stajala je nešto manje od sto milijuna kuna, a za drugi "pokušaj" braka sa Samom Palmerom, 34-godišnjim direktorom umjetničke galerije, ne planira štedjeti.

Za vjenčanje koje će se 10. kolovoza održati u resortu s pet zvjezdica Four Season Los Cabos u meksičkom Costa Palmasu, kći najbogatije Hrvatice planira izdvojiti čak 125 milijuna kuna, pišu britanski mediji.

Golupčići žele unajmiti cijeli resort kako bi gosti imali što veću privatnost, što je stoji 82 milijuna kuna, a troškovi vjenčanja penju se do spomenutog vrtoglavog iznosa. S obzirom na to da na službenim stranicama odmorišta piše da se za javnost otvara tek u studenome, to bi značilo da će upravo Petrini gosti biti prvi koji će vidjeti luksuzni resort.

– Bit će jednostavno nevjerojatno, a baš kao i u većini stvari kod nje i sestre joj Tamare, ni na čemu se neće štedjeti. Petra želi da ovo bude njezino posljednje vjenčanje, a iako je to drugi put da izriče ''sudbonosno da'', želi da ono bude posebno – rekli su izvori bliski britanskim medijima.

Njezino prošlo vjenčanje svojom cijenom iznenadila je i prvog čovjeka formule, njezina oca Bernieja Ecclestonea.

– Mislio sam platiti svadbu. Ali onda su mi rekli koliko bi trebalo potrošiti samo na pića, a ja sam zaključio da je to apsurd – rekao je Bernie ranije za The Sun. 

Inače, par se upoznao 2017. godine nakon Petrina razvoda, a nedavno su zajedno kupili vilu u Brentwoodu.

Komentara 2

PR
prajdali100
08:10 23.07.2019.

Nije im lako, kriza je, nema se.

JA
japa
09:07 23.07.2019.

Pa dajte jadnom djetetu malo da jede....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije