Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oboje podijelili

Tarik Filipović zaplakao kad je pročitao kakvu je gestu napravio njegov sin u busu

Foto: tomislav miletić/pixsell
1/10
11.06.2021.
u 11:55

Tarik i Lejla ne skrivaju koliko su ponosni na svoju djecu, Armana te pet godina starijeg Dinu, Lejlina sina iz prvog braka

Lejla (44) i Tarik Filipović (49) oduševljeni su gestom svoga sina Armana koja se počela dijeliti po Facebooku. Objavu su oboje podijelili na društvenim mrežama, ne skrivajući koliko su ponosni.

"Pun bus, najviše školarci (peti i sedmi razred). Ulazi djedica, minimalno 85 godina. Nitko ni da bi pomislio ustati. Jedan dječak ga pogledava i vrlo brzo ustaje. Djed je bio okrenut leđima i nije vidio da mu se oslobodilo mjesto i dječak mu se obraća i govori da sjedne. Dječak je sin Lejle i Tarika Filipovića. Bravo za roditelje, može im biti na ponos. A meni je uljepšao dan", stoji u objavi koja se širi, a koju je prvo podijelila Lejla.

Foto: FIBA/Screenshot

"Vi ste nama uljepšali dan. Srce kao kuća", napisala je Lejla i u hashtagu dodala "ponosna mama". 

Tarik je malo kasnije podijelio istu objavu i napisao: 

"Mala gesta našeg dječaka, meni kao tati puno srce i pune oči suza", napisao je voditelj.

Foto: FIBA/Screenshot

Tarik i Lejla ne skrivaju koliko su ponosni na svoju djecu, Armana te pet godina starijeg Dinu, Lejlina sina iz prvog braka s Dadom Majolijem. Nekadašnja Miss Hrvatske i jedan od naših najuspješnijih voditelja i glumaca upoznali su se sredinom 2006. godine i otada su nerazdvojni, a vjenčali su se godinu dana kasnije na Silvestrovo.

VIDEO>> Meghan Markle rodila kćer: Nova beba mogla bi "smekšati" zategnute odnose u kraljevskoj obitelji!

Komentara 6

Avatar Glina74
Glina74
12:20 11.06.2021.

Naj normalnija stvar kod odgoja dijece i sada od toga prave nekakovu veliku odgojnu stvar . Moja učiteljica je kada sam krenio u školi 50----godina prvi dan nas učila da se starijuma dignemo , ako nas pitaju da im neštou da im nešto napravimo kao donesti kruh iz pekare ,novine sa koska ,cigarete iz trafike mi smo to napravili jer smo imali RESPEKTA od učitelice i roditelja. I što je tu sada valika stvar to je najnormalnije kod odgoja dijece da imaju respekta prema starijima . Takovo nešta ne treba da se povlači po novinama i sada su oni ve ć nekakove veličine i zvijeze samo što je ustupio mijesto starijem . ZAŠTO TOLIKO KAZALIŠTE da nije ustupio sigurno nebi pisali ili bi vam TARIK I LEILA zabranili da to pišete

ML
Mladjan
15:20 11.06.2021.

Moja djeca stalno su ustajala starijim osobama. To im he u odgoju. O njima niko nije pisalo, ni ti treba pisati. Od ovih poznatih likova, očito se očekuju bahata i ne odgojena djeca, pa čim se pojavi neko sa normalnim ponašanjem, to je vijest.

ME
MediciKM
13:37 11.06.2021.

Bože mili, ono što je u moje vrijeme bila najnormalnija stvar sada je vijest u novinama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije