Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Skladan brak

Tarik Filipović pravi je romantik, evo koju je pjesmu posvetio supruzi

Tarik Filipović
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/3
15.03.2017.
u 10:13

Glumac je u opuštenoj atmosferi nakon premijere monodrame "Ćiro" zapjevao svojoj Lejli, a njene prijateljice su komentirale kako bi Tarik trebao biti uzor mnogim muškarcima

Ljubav, poštovanje, razumijevanje i kompromis. Ljubav s vremenom mijenja oblike, ali ako su temelji čvrsti, ne morate se bojati potresa - otkrio je glumac Tarik Filipović tajnu skladnog braka u intervju koji je dao za Večernji prije pet godina, a ovog recepta za uspješan brak s Lejlom drži se još uvijek.

Tarik je u subotu premijerno u kazalištu "Kerempuh" izveo svoju monodramu "Ćiro" a prva mu je na odličnoj izvedbi čestitala supruga Lejla. Da je prava romantična duša Tarik je pokazao tu istu večer, kada se nakon predstave družio s prijateljima i obitelji, pa se primio mikrofona i svojoj Lejli posvetio pjesmu.

Lejla je na Instagramu objavila Tarikovu romantičnu izvedbu i oduševila svoje prijateljice, a jedna joj je u komentarima napisala: Tarik treba biti uzor mnogim muškarcima, u svakom pogledu.

 

 

#kadmuziczapjeva @tarik_filipovic #ljubavmoja ❤❤❤❤❤❤❤❤

A post shared by Lejla Filipovic (@lejla.filipovic_ldstore) on

 

>>Obiteljski odmor Tarika i Lejle Filipović u Parizu

>> Tarik Filipović: Ćiro je jedan od rijetkih koji je uspio, a nije lopov

Komentara 3

DO
dopizdilomi
10:21 15.03.2017.

Glumac???????????????? Pjevač?????????????? Na to mogu samo dodati: "Voditelj"????????????

ST
strsljen2013
16:11 15.03.2017.

Danas se svašta glumcem zove.

Avatar ciklama
ciklama
02:26 18.03.2017.

kaj god, toliki samodopadni poluproizvodi naše sramotno nekvalitetne scene....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije