Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TARA ROSANDIĆ

Hrvatska glumica: 'Kod nas je seksualno uznemiravanje možda i prisutnije nego u svijetu'

Tara Rosandić
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/5
14.02.2018.
u 17:37

Bilo bi odlično kada bismo mi uspjeli pokrenuti istu razinu dijaloga o tom problemima. Možda jednog dana to i uspijemo, ako mi žene budemo odlučne u tom smjeru - rekla je Tara

Seksualno zlostavljanje u filmskoj industriji globalni je problem, a s tim se problemom susreću i hrvatske glumice. Tara Rosandić, zvijezda serije "Čista ljubav" rekla je za Dnevnik.hr kako je kod nas to čak možda i prisutnije.

- To je globalni problem. Na našim prostorima to je možda još i prisutnije. Bilo bi odlično kada bismo mi uspjeli pokrenuti istu razinu dijaloga o tom problemima. Možda jednog dana to i uspijemo, ako mi žene budemo odlučne u tom smjeru - rekla je Tara i rekla kako ne zna zbog čega naše žene o tome još šute.

- Mislim da je to pitanje nekog mentaliteta kojem je već doista odzvonilo u 21. stoljeću. Divno mi je što vidim mlade žene koje sve više razgovaraju jedna s drugom i otkrivaju kako im je raditi. Tako si međusobno pomažemo da preživimo - rekla je Rosandić i dodala kako je i sama dobivala nemoralne ponude.

- Svi se susretnemo s time, tako nam je grah pao - rekla je Tara.

Tara Rosandić
1/17
Ključne riječi

Komentara 21

SX
sudbina x
17:58 14.02.2018.

Kako znaš Tara da je kod nas gore nego igdje drugdje...?Gdje si ti to sve bila pa znaš...? Kad već baljezgaš onda imenuj...Mene su senzualno uznemiravale mnoge žene više kod nas nego u svijetu...Što sad Tara...?

PP
pp
17:52 14.02.2018.

Dosta mi je više tog ljevičarskog prenemaganja. Jedno je silovanje i napastovanje nešto sasvim drugo je kad ti se nabacuje netko tko ti se ne sviđa tratinčice. To nije isto. Ali ljevica je blesava kao i uvijek. Teško ženama i u Saudijskoj Arabiji i Australiji...sa istim problemima se susreću...svugdje je isto...

BA
babamoje
17:52 14.02.2018.

oče reć da su naše spremnije dat za ulogu nego svitske,onda je problem kad se pojave mlađe pa stare više nisu interesantne pa žugadu zbog uznemiravanja-a u stvari je problem u zanemarivanju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije