Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iskusna mama

Tanja Tomić rodila trećeg sina i dala mu ime Lovro

tanja
Goran Jakuš/Pixsell
30.01.2012.
u 22:01

Sa suprugom pomorcem Nikolom Ćukom već ima 21-mjesečnog sina Andru. Iz bivše veze s ragbijašem Alenom Bajlom Tomić ima osmogodišnjeg sina Brunu.

Bivša televizijska voditeljica Tanja Tomić u ponedjeljak ujutro rodila je trećeg sina Lovru, piše Story.hr. Dječak je u trenutku rođenja bio dugačak 51 centimetar i težak 4200 grama, a ponosna mama osjeća se dobro. Sa suprugom pomorcem Nikolom Ćukom već ima 21-mjesečnog sina Andru.

Iz bivše veze s ragbijašem Alenom Bajlom Tomić ima osmogodišnjeg sina Brunu.

Tanja je bila i u kratkom braku s Mislavom Margetićem tijekom kojega su supružnici punili novine čestim okršajima.

 

Ključne riječi

Komentara 7

BU
budisvoj
23:50 30.01.2012.

Bravo Tanja!.Samo štancaj...možda jednog dana budemo imali predsjednika..katolika...

KA
Karla
23:53 30.01.2012.

Bravo Tanja! Kad bi barem svaka obitelj ima troje djece bilo bi šanse za opstanak hrvatskog naroda. Ovako propadamo i na naša mjesta i ognjišta uskoro će se naseljavati Kinezi, Koreanci i drugi stranci.

SE
serđo
08:58 31.01.2012.

a jel joj muž hrvat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije