Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČETVRT STOLJEĆA SA ŽICAMA

Tamburaši Zvona iz Đakova proslavili 25 godina rada uz Slavonia band i Šimu Jovanovca

Tamburaši Zvona iz Đakova proslavili 25 godina  rada uz Slavonia band i Šimu Jovanovca
Foto: Josip Kazalicki "Đakovo foto i video"
1/4
14.02.2020.
u 13:47

Brojni nastupi, među kojima i oni humanitarni obilježili su njihovu karijeru, gostovali su u niz europskih zemalja, te imali turneju po Sjedinjenim Američkim Državama

Zanimljivim koncertom, koji je bio presjek rada, poznati tamburaški sastav Zvona iz Đakova proslavio 25 godina rada. Zvona su postigla zavidne uspjehe na Zlatnim žicama Slavonije u Požegi, Brod festu u Slavonskom Brodu i Zlatnom glasu zlatne doline u Kaptolu, izdali sedam albuma, a uspješnica Moj je dado puno radio proglašena je najboljom tamburaškom skladbom. Osnivač sastava je primaš Tomislav Nemet.

Brojni nastupi, među kojima i oni humanitarni obilježili su njihovu karijeru, gostovali su u niz europskih zemalja, te imali turneju po Sjedinjenim Američkim Državama.

Na slavljeničkom koncertu, pred prepunom dvoranom Centra za kulturu sa više od 500 posjetitelja, nastupili su gotovo svi koji su prošli kroz sastav tijekom godina među kojima je njihovi nekadašnji pjevači Branko Ilakovac(sada frontmen Slavonia banda) i Ivan Štivić(donedavno frontmen Salaša), zatim kao gosti Slavonia band, TS Slavonski vez, ženska pjevačka skupina Vranovke i Šima Jovanovac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije