Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MARIO BIONDI

Talijanska superzvijezda posvetila pjesmu Oliveru Dragojeviću

Mario Biondi u Šibeniku
Foto: Duško Jarmaz/Pixsell
1/8
03.08.2018.
u 12:50

Mario Biondi oduševio je Šibenčane koncertom na Tvrđavi svetog Mihovila, a jedan od svojih najvećih hitova posvetio je pokojnom Oliveru

Talijanska superzvijezda Mario Biondi nastavio je niz fenomenalnih koncerata koje Šibenčani imaju prilike vidjeti ovog ljeta na Tvrđavi svetog Mihovila. Baš kao i na koncertu LP, ponovno je Tvrđava bila puna ljudi koji su uživala u fantastičnim zvukovima soula, jazza, ali i bossanove, koju je Biondi odsvirao na aktualnom albumu “Brasil”.

Talijanski Barry White, kako mu već godinama tepaju mediji, pokazao je sve svoje vokalne kvalitete, ali i prirodnost i skromnost. Budući da je već nekoliko puta nastupao u Hrvatskoj, naučio je i nekoliko naših riječi, pa je publiku pozdravio na hrvatskom, te im se zahvaljivao nakon svakog aplauza.

Znam da je prije nekoliko dana umro vaš najbolji pjevač Oliver Dragojević. Počivao u miru, ova je pjesma za njega – kazao je Biondi, prije nego je otpjevao svoj poznati hit “Handful Of Soul”.

Publika je cijeli koncert sjedila, no nakon što su čuli prve taktove pjesme “This Is What You Are”, gotovo svi su se rasplesali. Na bisu smo još čuli “Devotion” i “What Have You Done To Me”, za sam kraj koncerta koji je mnogim Šibenčanima bio jedan od najboljih posljednjih godina.

Ljeto je na svom vrhuncu, kao i koncertna sezona na Tvrđavi sv. Mihovila čija će pozornica kroz kolovoz dočekati nastupe Krudera & Dorfmeistera, Róisín Murphy, Inner Circle, Darka Rundeka, Jessie Ware… Vrhunski izvođači, jedinstvena lokacija i neopisiva atmosfera – prilike su to koje se ne propuštaju!

Komentara 6

Avatar Apsalar
Apsalar
13:40 03.08.2018.

Jel ovo lapsus ili podsvjesno "This Is What Yu Are”. Stvarno?! Yu

Avatar Aurelia
Aurelia
14:50 03.08.2018.

Nije on Oliveru ni do koljena...

GO
goronja
19:58 03.08.2018.

on nije superzvijezda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije