Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 65
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo glazbeno čudo

Tajvanac Lin Yu Chun oduševio izvedbom "I Will Always Love You"

france-novi
Foto: AFP
1/2
09.04.2010.
u 10:33

Whitney Houston dobila je opaku konkurenciju. Snimka njezine pjesme 'I Will Always Love You' u izvedbi Lin Yu Chuna postala je jučer hit na internetu, a mediji su mu automatski prišili titulu 'nova Susan Boyle'.

Ključne riječi

Komentara 2

RI
riječanka
11:40 09.04.2010.

Mislila sam da nitko nikada neće nadmašiti Whitney, u izvedbi ove pjesme, ali ovo je presavršeno, usudila bi se reči ORIGINALNO! Pravo glazbeno čudo.

OB
-obrisani-
02:14 11.04.2010.

sranje, koji falset glasić - tipu su garant cvaknuli jajca na panju... a drugo, eho je nafrljen do ubera... tako bi i moja baba dobro zvučala... a treče, tip falša, na jednom mjestu ie doslovno \"zajodlao\"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije