Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nepoznati detalji iz života

Tajči sasvim otvoreno: 'Sramila sam se divlje prošlosti, a za silovanje sam krivila sama sebe'

Tajči
Foto: Pixsell
1/6
17.03.2020.
u 10:22

Za silovanje koje je preživjela krivila je samu sebe, a kako kaže, previše je godina provela srameći se svoje prošlosti.

Hrvatska pjevačica Tatjana Matejaš Tajči najavljuje knjigu u kojoj će pisati o svojim iskustvima s estrade, depresijama, negativnim životnim situacijama, ali i kako se iz toga uspjela izvući pozitivna. 

– U knjizi ću pisati o svemu što se događa kad smo slomljeni, ali nastavljamo dalje. I kako nam glazba može pomoći – rekla je Tajči za 24 sata.

Tajči je na pozornici još od svojih djevojačkih dana, točnije, od 1974. na Zagrebfestu, a na toj istoj pozornici pjevala je i iduće dvije godine. No, prvi put u kategoriji odraslih nastupila je 1987. s "Noć kristala".

– Imala sam samo 17 godina i otpjevala sam tu lijepu, ali vokalno i lirski zahtjevnu pjesmu. Cijeli moj razred je došao i navijao za mene. Te noći stvorila sam povijest. Bila sam prva debitantica koja je osvojila nagradu za najboljeg novog umjetnika i treće mjesto. Tad je krenula moja karijera. Tada to nisam znala, one prirodne kovrče bile su moja supersila – prisjeća se.

Tajči
1/9

Međutim, život joj se tada polako, ali sigurno počeo mijenjati, upala je u svijet, kako je rekla, moćnih i požudnih muškaraca. Za silovanje koje je preživjela krivila je samu sebe, a kako kaže, previše je godina provela srameći se svoje prošlosti.

– Sramila sam se svoje “divlje” prošlosti. Jednom, dok sam pjevala, konačno sam dopustila svom tijelu da se kreće i sad se dobro osjećam – kazala je. 

Pjevačica i dalje tvrdi da joj u vrijeme njezine najveće popularnosti novac i slava nisu pomogli da zaboravi sve ono čega se nagledala. Slomilo ju je pa je pobjegla u Ameriku. U Americi je pjevala po crkvama, a preko sestri karmelićanki upoznala je i pokojnog supruga Matthewa Camerona. Vodila je i show “Waking Up in America“, motivacijsku emisiju u kojoj su gosti iznosili iskustva borbe sa svojim problemima. Unutarnji mir, rekla je, ni tada nije pronašla, pišu 24 sata

– Sve je u mom životu bilo dobro, ali sam svejedno osjećala da nešto nedostaje. Bila sam u depresiji. Nisam znala kako moj život treba izgledati, ali sam točno znala kako se želim osjećati – rekla je Tajči.

Nakon smrti supruga 2017. godine pokrenula je ljetovanje “Retreat&Sea Cruise”. Polaznici osmodnevnog programa s Tajči su meditirali, jeli i tražili sreću. Kako joj je dobro išlo, Tajči je napravila i stranicu na kojoj se ljudi mogu prijaviti na krstarenje i ove godine. Početna cijena 2018. bila je 17.000 kuna, a 2019. od 13.900 za donju palubu i 15.250 za glavnu palubu po osobi. 

Ključne riječi

Komentara 29

TR
Travno221
11:26 17.03.2020.

Zašto Tajči jednostavno ne objavi tko ju je silovao?

Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
12:23 17.03.2020.

Poslovi zabave su usko vezani uz isticanje seksa, promiskuitet, drogu, ovisnost i moralni pad u potpunu moralnu i drugu bijedu. Ako je iz katoličke obitelji, kako tvrdi, sigurno su i njezini roditelji a i starija sestra koja je već ranije krenula tim putevima puno toga znali o tom svijetu i imali svoj stav u skladu s obiteljskim odgojem i svjetonazorom. Tajči je očito željela takav svijet ali isto očito je bilo više susreta s pohotnim muškarcima koji su bili jako važni za njezinu karijeru. Postala je seks simbol, zatim novine, televizija, važni ljudi. Ništa joj ne vjerujem da nije htjela niti znala. Danas se ruga vjeri. Umjesto pokajanja i pokajničkog života ako već sve to nije željela, evo ponovo je u raznim medijima. Ponovo u istom svijetu. Ako nema katarze i pokajanja, što je to? I dan danas "štiti" te "pohotne muškarce"! Ide ponovo u isti krug.

JA
Jasamzamirusvijetu
11:56 17.03.2020.

Sotona ima bezbroj oblika u kojima se pojavljuje i obmanjuje dobre ljude.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije