Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odmor kod kuće

Tajči: Ovo sam obećala pokojnom suprugu i to obećanje ću ispuniti

Tajči
Foto: Pixsell
1/9
03.07.2018.
u 11:39

Tatjana Cameron Tajči sa sinovima Blaisom, Danteom i Evanom stigla je u Zagreb uoči svojeg rođendana i posjetili su crkvu u kojoj se vjenčala s njihovim tatom Matthewom koji je preminuo lani u studenome.

Naša pjevačica Tatjana Cameron Tajči prije sedam dana došla je u rodni Zagreb, baš uoči rođendana koji je proslavila 1. srpnja.

S Tatjanom su došli i njezini sinovi Blais, Dante i Evan koje je, kako Tajči piše na Instagramu, Zagreb oduševio, pogotovo njegova bogata kultura. Pjevačica je napisala posebno emotivan post ispod fotografije na kojoj je sa sinovima ispred crkve svete Katarine na Gornjem gradu.

– Crkva je trebala biti zatvorena danas, ali vrata su bila otvorena kad smo došli i ušli smo. Rekla sam sinovima da je to crkva u kojoj smo se njihov tata Matthew i ja vjenčali. Sjetila sam se tog 4. prosinca 1999. kada sam s ocem pod ruku smješkajući se hodala prema svojem mladoženji. Dečki su stajali dok sam ja sama hodala prema oltaru, a sada su i moj otac i moj suprug pokojni. Tišina prazne crkve bila je teška i tužna. Stajala sam u crkvi i  pustila suze da se kotrljaju niz obraze, ali samo na trenutak. Uz mene su bila moja tri predivna dečka i moja vjenčana kuma i znala sam da moram pustiti tu tugu.

 

 

The church was supposed to be closed today... but the door was opened and we walked in. I told the boys this is where Matthew and I got married... I stood in the back where on Dec 4, 1999 I held my father’s hand and giggled with him before I walked down the aisle to my groom. My boys stood back as I walked toward the altar alone. This time with both my father and my husband being gone... The silence of the empty church was heavy and sad. I stood there letting the tears run down my cheek but only for a moment. I had my three amazing sons there along with my best friend who was my maid of honor. I knew I had to let go of grief. It was a beautiful blessing to be there and be reminded of Matthew’s and mine love. I allowed myself to feel the pain that came with loosing him. But then I had to turn back to where the love is real and alive - so I hugged my boys and stepped out. Life goes on. Love lives on. I had made a promise to Matthew to find reasons for joy and go on living and loving, and I’ll keep that promise. (Like I kept the one I made in this church even through the hardest of our married days.) #lovecomeswithpain #zagreb #transformation #loveheals

A post shared by Tajci (@tajcicameron) on

 

Blagoslov je bio biti u crkvi koja podsjeća na našu ljubav. Dopustila sam sebi da osjetim tu bol koje je došla s njegovim gubitkom. Ali onda sam se okrenula ondje gdje je ljubav stvarna i živa i zagrlila sam svoje dečke i izišla. Život ide dalje. Ljubav živi i dalje. Obećala sam Matthewu da ću pronaći razlog za sreću i da ću nastaviti sa životom i da ću voljeti i dalje i to obećanje ću ispuniti. Ispunit ću to obećanje baš kao što sam se držala obećanja koje smo izrekli u ovoj crkvi i držala sam se toga i tijekom najtežih dana našeg braka – napisala je Tajči. 

Komentara 19

NA
Narcis660
14:02 03.07.2018.

Vjerovat ću da žena ovoliko žali jer je voljela i bila voljena....ali čemu sve to ovako javno koga briga za nju osim njene djece i roditelja ako ih ima e zato je to intima i djeli to upravo s njima.

DO
dopizdilomi
15:03 03.07.2018.

Hoćeš li ispuniti kao i '91 kada si otišla i nitko nije čuo za tebe godinama niti glasić za one koji su ostali i po kojima su padale granate.

IL
ilijan1a
11:52 03.07.2018.

Tajči prava si žena i trebale bi se mnoge na tebe ugledati. Bog te poživio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije