Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ništa bez glazbe

Tajči otkrila kakva je situacija s koronavirusom u SAD-u i dala par savjeta

Foto: Instagram
1/6
30.03.2020.
u 22:30

Ako se borite sa stresom, to je isto u redu, to je normala reakcija i molim vas, nemojte da vam zbog toga bude neugodno, napisala je Tajči

Pjevačica Tatjana Cameron Tajči u jeku sve teže situacije s koronavirusom u SAD-u, na svojim je društvenim mrežama podijelila kako se ona nosi s tim i što joj u ovim teškim vremenima pomaže.

"Ostati doma, socijalno se distancirati, prati ruke, provjeravati kako su mi obitelj i prijatelji, samo su neke od stvari na koje mogu utjecati. Ako se borite sa stresom, to je isto u redu, to je normala reakcija i molim vas, nemojte da vam zbog toga bude neugodno", napisala je Tajči na svom Instagramu, a dodala je i da ona, kao i svi glazbenici, znaju da će svirati i pjevati u svakoj situaciji koja ih snađe, te kako ju sigurno kolege razumiju.

1/6

"Bez obzira što se događalo u svijetu, glazba je uvijek tu kako bi nas utješila, podigla nam duh, donijela nam nadu i nasmijala nas. Pjevanje oslobađa endorfine, hormone koji su dobri za imunološki sustav. Stoga počnite pjevati i plesati", napisala je pjevačica u prošloj objavi.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije