Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pomaže drugima

Tajči održava tečajeve meditacije, a cijena im je 1200 kuna

Tajči
Foto: Pixsell
1/3
22.01.2018.
u 12:37

Putem društvenih mreža najavila je svoj tečaj "Budi rock - zvijezda transformacije"  kojim želi pomoći drugima.

Prije dva mjeseca naša pjevačica s američkom adresom Tatjana Cameron Tajči ostala je bez supruga koji je preminuo nakon kratke i teške bolesti.

Tajči nije dopustila da je shrva bol i očaj i odlučila je svojim iskustvom pomoći drugima.  Putem društvenih mreža najavila je svoj tečaj "Budi rock - zvijezda transformacije"  kojim želi pomoći drugima.

 

 

- Meditacija je ostavila velik utjecaj na moj život. Pomogla mi je da prebrodim najteže dane u protekloj godini. Sve te tehnike meditacije želim podijeliti s vama kako biste imali ispunjen život. Voljela bih podijeliti tih pet elemenata transformacije s vama - napisala je Tajči na Facebooku najavljujući svoj tečaj.

U videu koji je snimila kaže kako su joj ove tehnike pomogle u najtežim životnim periodima, a cijena tečaja iznosi 1200 kuna i Tajči svim zainteresiranima nudi prvi dio tečaja besplatno, a ostatak se može platiti i na rate. 

Tajči
1/9

 

Komentara 15

Avatar ludiplavi24
ludiplavi24
12:49 22.01.2018.

Prodaje mu..da pod bubrege i to za 1200 kn! Ljudi dragi ima bivoljih mu..a za kupit u mesnicama i puno su jeftinija a za ovo što ona "predaje" posudite knjigu u knjižnici i u pola sata vidite sve što ona masno naplačuje ako več morate frkat svoje tijelo u fensi stilu!

GR
grodar
13:02 22.01.2018.

E tajći tajći vrati se odakle si dosla

Avatar ucjena
ucjena
15:12 23.01.2018.

Pomaže ljudima kao sta su oni njoj, a njena se pomoc naplacuje 1200 kn, odlicno, 5 sjedi dolje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije