Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjećanje

Tajči je posebnom ceremonijom obilježila mjesec dana od suprugove smrti

Foto: Facebook
1/3
15.12.2017.
u 20:44

Naša pjevačica sestri Sanji je dala najdražu Matthewovu majicu i zamolila je da je odnese na plažu, jer Matthew je oduvijek htio završiti u oceanu.

Prošlo je mjesec dana otkako je Tatjana Cameron Tajči ostala vez voljenog supruga Matthewa Camerona.

Suprug naše pjevačice izgubio je borbu s rakom pluća, a Tajči je mjesec dana od njegove smrti obilježila tako što mu je ispunila veliku želju i to uz pomoć sestre Sanje. Zamolila je sestru da jednu od  Matthewovih najdražih majci odnese na plažu i napravi malu ceremoniju prema Matthewovim željama.

 

 

- Danas je mjesec dana od Matthewovog prijelaza u potpunu slobodu. Volio je ocean i želio je završiti u njemu. Dala sam mojoj sestri njegovu najdražu majici  i zamolila je da je odnese na ocean kako bismo poštovali njegovu želju. Napravila je predivnu ceremoniju u kojoj je bilo puno smijeha - napisala je Tajči uz fotografiju koju je objavila na društvenim mrežama, a na kojoj su osim omiljene Matthewove majici bili i kutija s filmskom vrpcom te staklenka s viskijem. 

Par je bio u braku od 1999. godine u kojem su dobili tri sina.

1/28

Komentara 6

DU
Deleted user
21:45 15.12.2017.

a jel bi sad bilo dosta.......?

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
21:22 15.12.2017.

E zbilja. Bilo mi je zao kad je faca umrla i israzio sam sucut, ali sto je prevec je prevec.

NA
Narcis660
21:06 15.12.2017.

O bozeee svasta al ok Sta reci a nepogrijesiti .Iskreno bolestina sirih razmjera Pustite covijeka da pociva u miru...Uz duzno postovanje prema Tajci meni je ovo glumatanje za javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije