Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ponosna mama

T. Tomić prošetala dvomjesečnog Andru središtem Zagreba

tanja tomic
Foto: zeljko lukunic/pixsell
1/6
30.04.2010.
u 13:45

Iako ne baš zadovoljna što ju je ulovilo oko fotoreportera, Tanja se spretno prošetala ispred kamere i osim sina pokazala i svoju novu liniju.

Dva mjeseca nakon što je stigao na svijet, bivša RTL-ova voditeljica Tanja Tomić sinu Andri pokazala je ulice grada u kojem će odrastati. U sunčanoj šetnji i kupnji dječjih potrepština pratio ih je brižni tata - Nikola Ćuk. Iako ne baš zadovoljna što ju je ulovilo oko fotoreportera, Tanja se spretno prošetala ispred kamere. Osim sina pokazala je i da je kilograme nakupljene u trudnoći već uspjela skinuti te da bi već do ljeta mogla vratiti svoju staru, zanosnu liniju.

Tanja Tomić za Nikolu Ćuka udala se 5. rujna prošle godine u matičnom uredu u Malom Lošinju. S cvijetom u kosi i vidno zaobljenim trbuščićem 35-godišnja bivša  voditeljica blistala je u bijeloj lepršavoj haljini bez naramenica i niskim sandalama. Lice joj se posebno sjajilo dok je izricala sudbonosno da svojem trećem suprugu, ocu tada nerođena drugog djeteta i 29-godišnjem pomorcu. Kratka ceremonija održala se u užem krugu obitelji, prijatelja i Tanjina sina Brune.

Ključne riječi

Komentara 2

DO
doktorica
08:32 01.05.2010.

?????

SI
sikert
07:55 07.05.2010.

\"Tanja se spretno prošetala ispred kamere im osim sina pokazala i svoju novu liniju\"- nisam do sada pročitao da se netko nekome ovakvim bljutavim naslovom toliko uvlači u g...cu. \"...spretno se prošetala...\"- zar se ostali ljudi ispred kamera idu nespretno samo ona zna spretno?. Mali je fenomen kada ga je \"prošetala\" jer po napisu sam hoda sa dva mjeseca.\"...pokazala i svoju novu liniju\"-guzica se objesila kao viseća kuhinja a na stomaku i kukovima brdo viška sala (vidio sam vlastiti očima).Fali još i napis da je pored nje bio nekakav anoreksični lik. Vijest je jako bitna za ekonomsku situaciju u narodu koji jedva preživljava i baš mu je potrebna ovako \"bitna\" novost o nekoj Tomićki. Zašto ne objavito što je ntko dobrao napravio u neko institutu ili kada se napravi dobar poslovni posao , to Vama nije vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije