Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI

Sziget festival očekuje rekordnu posjetu, nastup potvrdili i Die Antwoord i Skunk Anansie

sziget
Foto: Sziget festival
14.05.2016.
u 12:43

Najnoviji bendovi koji su najavljeni za Sziget su južnoafrički Die Antwoord, Skunk Anansie, Afrojack, Manu Chao La Ventura i Kaiser Chiefs.

Veliki multi-kulturalni festival Sziget najavljuje novi rekord posjete za ovu godinu. Festival se održava u Budimpešti i traje čak osam dana (10.-17. kolovoza), a nudi široki spektar sadržaja od različitih vrsta glazbe do umjetničkih radionica, teatra, cirkusa, izložbi i performansa. 

Za ovu godinu najavljuju posjetitelje iz čak 95 zemalja. 

Najnoviji glazbeni bendovi koji su najavljeni za Sziget su južnoafrički Die Antwoord, Skunk Anansie, Afrojack, Manu Chao La Ventura i Kaiser Chiefs. Prije njih nastup su potvrdili i Rihanna, Noel Gallagher, SIA, David Guetta, Bastille, Lumineers, Muse, M83, Crystal Castles, Parov Stelar, Sum 41, Sigur Ros, Roisin Murhpy i mnogi drugi. 

Najavljuje se i jak nastup na pozornicama elektronike, stižu: Tale of Us, The Martinez Brothers, Mind Agains, Sasha, Sharam, Sam Paganini, Butch, John Digweed, Max Cooper, Who York (live), Pulsinger & IRL, Kevin Luke, &Me, Boddika, Behrouz, Mendo, Johannes Heil, Dorisburg (live), Nastia i Demi. 

 

Komentara 1

PP
puf-pant
13:04 14.05.2016.

Juzno africki die antwoord, ne juzno americki. Dajte se informirajte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije