Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmska premijera

Svijet je sad u rukama lijepe glumice Mille Jovovich

resident evil (1)
vl
01.09.2012.
u 17:00

Kako bi scene borbe izgledale što uvjerljivije, glumci su satima morali vježbati u teretani

Od 13. rujna u hrvatska kina stiže film za koji njegovi producenti kažu da će publiku ostaviti frapiranom. Riječ je o filmu \"Resident Evil: Osveta\", četvrtom nastavku sad veće legendarnog ciklusa o korporaciji Umbrella koja pošto-poto želi uništiti Zemlju. Posljednja i jedina nada ljudske rase, Alice, probudi se usred najtajnije Umbrelline ustanove, i što više zadire u sam kompleks, to više otkriva i detalje o svojoj misterioznoj prošlosti. Borbenu Alice i u ovom nastavku igra prekrasna Milla Jovovich.

– Za mene je prava avantura raditi ovaj serijal. Uvijek je lijepo vratiti se u nevjerojatan svijet i igrati Alice – kaže Milla.

Rain Ocampo igra Michelle Rodriguez, a iako je njezin lik ubijen još u prvome nastavku serijala, scenaristi su pronašli način da je vrate na ekrane.

– Nikad nisam vjerovala da će postojati način da opet budem u \"Resident Evilu\", ali to vam je prednost rada na znanstveno-fantastičnim filmovima. Drago mi je što radim s tako kreativnim redateljem – rekla je Rodriguez. Režiju i scenarij kao i u dosadašnjim nastavcima potpisuje Paul W.S Anderson. Kako bi glumci do savršenstva uvježbali scene borbe, satima su boravili u teretani pod budnim okom trenera.

– U sceni tučnjave Alice i Jill Valentinee izmjenjuje se čak 200 pokreta, a kako bismo bili sigurni da ćemo sve odraditi perfektno, Milla i ja smo svaki dan vježbali. To je u stvari jako lijepa borba - kazala je Sienna Guillory koja igra Jill Valentinu.

Iako u filmu Alice putuje od Tokija do New Yorka, sve scene su snimljene u Torontu, a postavljena su 74 različita seta.

Vrijednost filma je procijenjena na 675 milijuna dolara, a ovo je treći uradak redatelja Andersona u 3D tehnici.

Komentara 1

MI
mikiamex
17:54 01.09.2012.

sorry, ali riječ je o petom nastavku :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije