Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jelena katarina kapa

Svi su se pitali tko je ona: Cura Joška Lokasa zaustavila proizvodnju u zagrebačkoj tvornici

Foto: Nikolina Vidović, Antun Tin Brišar
1/16
20.11.2019.
u 15:33

Atraktivna Jelena na trenutak je zaustavila proizvodnju u Furniru svojom pojavom jer su svi radnici htjeli pogledati što se događa i tko je ljepotica u ovoj neobičnoj sitaciji industrijskih pogona.

Jelena Katarina Kapa, tv voditeljica i model, snimila kampanju za modni brand Duchess na čak dvije lokacije. Modni brand Duchess koji sve više osvaja hrvatsko tržište prepoznat dobio je još jedno priznanje od strane gospodarstvenika, PR stručnjaka kao jedan od najbrže rastućih brandova kroz malo i srednje poduzetništvo na konferenciji BRAND & BUZZ održan u hotelu Hilton Inn garden  pod visokim Pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović, Ministarstva gospodarstva gdje je kao panelista na raspravi sudjelovala Snježana Mehun vlasnica brenda.

Istovremeno su iznenadili su javnost, modne krugove  snimivši kampanju na  jedinstvenoj lokaciji Palače Dverce i Furniru tvornici drvne industrije. Iz teama Duchess pojasnili su zašto ove dvije lokacije:
“Odlučili smo se na  prvi pogled na dvije potpuno suprotne lokacije. Radi se o jedinstvenoj lokaciji baroknoj palači Dverce dragulju barokne gornjogradske arhitekture ali kao potpunu suprostnost koristili smo i industrijski pogon tvornice drvnih prerađevina.

Foto: Nikolina Vidović, Antun Tin Brišar

Naša Duchess djevojka, poslovna žena može jednako funkcionirati u palači gdje Duchess rekli bi pripada ali i u radnoj atmosferi proizvodnje namještaja i to sve kroz jedan dan moderne zaposlene kneginje.

Svaka žena zaslužuje elegantnu, nosivu odjeću, prirodnih ugodnih materijala svile, pamuke, vune koja ju ne sputava ali ističe ženstvenost, a istovremeno od nje čini princezu jer nas slogan kaže “Duchess, zato jer svaka žena zaslužuje nositi krunu”  
U toj zahtjevnoj ulozi odlično se snašla atraktivna Jelena Kapa  kao poslovna žena i  IT  girl na cocktail zabavi spremna za nadolazeće blagdane koja je kao prava profesionalka odradila snimanja na obe lokacije u jednom danu. Atraktivna Jelena na trenutak je zaustavila proizvodnju u tvornici svojom pojavom jer su svi radnici htjeli pogledati što se događa i tko je ljepotica u ovoj neobičnoj sitaciji industrijskih pogona.

Foto: Nikolina Vidović, Antun Tin Brišar

“Oduševljava nas proizvodnja, prozivodni pogon Furnira jer sam proces stvaranja novih vrijednosti je jedinstven adrenalin jer rad čovjeka čini čovjekom kao što se i sami trudimo činiti kroz naš brand."

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar dr. Evil
dr. Evil
16:27 20.11.2019.

Koliko ?

CR
crodux
18:17 20.11.2019.

i taj Lokas ima želudac! Janjićka sad ova hm..

HE
herojulice
16:15 20.11.2019.

Tko je Joško?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije