Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČER GLAMURA U HNK

Svi su oduševljeni dodjelom Večernjakove ruže: 'Skoro mi je suza krenula'

Večernjakova ruža
Foto: PIXSELL
1/9
19.03.2022.
u 09:23

Brojne poznate osobe nakon Večernjakove ruže kazale su nam kako ih je naša dodjela vratila u stara normalna vremena prije epidemije koronavirusa

Dodjela Večernjakove ruže u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, bio je događaj za pamćenje, a to su istaknuli svi sudionici ove glamurozne manifestacije. Mnogima je to bio prvi event nakon više od dvije godine. 

- Prije su mi eventi bili jako naporni, a sada sam jedva čekala da obučem haljinu i vidim ljude koje nisam dugo vidjela. Sve je bilo super, no toliko dugo nije bilo ovakvih evenata da bi i i najgori event bio dobar. A Večernjakova ruža je fenomenalna - rekla je Ella Dvornik.

- Sve je lipo kao i nekad, to su rijetkosti da se ovako okupimo, ali nadam se da će sad biti kontinuirano. Meni je uvijek drago kad su svi radosni, i ljudi koji su nominirani i dobitnici. A naravno, drago mi je i vidjeti kolege koje nisam dugo vidjela - kazala nam je glazbena diva Zorica Kondža. Večernjakovom ružom oduševljeni su i lovci HRT-ovog kviza Potjera Morana Zibar i Mladen Vukorepa. 

- Večernjak uvijek zna složiti dobru feštu. Bila je ovo lijepa, zabavna i pozitivna dodjela, zadovoljna sam kao i uvijek, standardi su dosegnuti. Jedino mi je krivo da nismo uspjeli osvojiti Ružu - rekla je Morana Zibar.

Boris Jokić četvrti je put bio nominiran za Večernjakovu ružu, no ponovno je ostao kratkih rukava. Bez obzira na to, pohvalio je ovogodišnju dodjelu. - Glamurozna dodjela Večernjakove ruže. Nakon dvije godine opet smo svi zajedno. Odlični glazbeni izvođači, sve je bilo super. Bravo Večernji! - rekao je Jokić.

Mia Dimšić zaključila je ovogodišnju Ružu premijernom izvedbom svoje pjesme "Guilty Pleasure", s kojom će nas predstavljati na Euroviziji. 

- Bilo mi je jako lijepo, divno je ponovno družiti se s ljudima. Vidjeli smo vrhunske glazbene dodjele, prezentere i voditelje , baš sam uživala i drago mi je što sam uspjela biti dio toga. Drago mi je da sam baš na Ruži predstavila hrvatsku verziju pjesme "Guilty Pleasure". Pjesma se zove "Netko drugi", tekst smo ponovno napravili Damir Bačić i ja, a večeras sam odlučila predstaviti akustičnu verziju pjesme - rekla nam je Mia. Njen kolega The Gentleman bio je nominiran za Novo lice godine, a dodjela ga je, kaže, oduševila. 

- Meni je bilo super, apsolutno novo iskustvo koje mi je puno toga pokazalo. Bilo mi je divno biti u ovakvom društvu s toliko uspješnim i divnim ljudima. Stvarno sam zahvalan Večernjem listu na nominaciji - rekao je The Gentleman. S koprivničkim glazbenikom u istoj je kategoriji bila nominirana i HRT-ova Antonia Ćosić. 

- Bilo je prekrasno. Imati ovakav događaj usred svega što se događa kod nas i u svijetu može resetirati mozak i podsjetiti nas zašto smo tu i da sve radimo za slušatelje, gledatelje i čitatelje. Stvarno je divno družiti se s kolegama koji toliko ulažu u rad i toliko znanja, vremena i energije koriste za svoj posao - kazala nam je Antonia. 

Ružu je ponovno uz Doris Pinčić vodio Duško Ćurlić, koji nam je kazao kako je sve doživio jako emotivno. 

- Moram na početku reći da mi je skoro suza krenula. To mi se dogodilo i prošle godine na Eurosongu kada sam prvi put nakon dvije godine ponovno vidio publiku u dvorani. Sličan osjećaj imao sam večeras u Hrvatskom narodnom kazalištu. Još sam nešto shvatio večeras, a to je da ne želim biti nikad nominiran. Toliko mi je žao nominiranih, u pravu je gospođa Mirjana Bohanec kada je rekla da bi trebalo napraviti male ruže i dati ih svim nominiranima - kazao je Duško. 

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije dodijelio je nagradu za glazbenika godine uz Luku Modrića, koji se javio iz Madrida. 

- Uvijek je lijepo i ugodno s Večernjim listom. Hvala Večernjaku na podršci i vjeri u hrvatsku reprezentaciju. Zaista mi je bilo prelijepo, gledali smo odličan program. Čestitam svim nominiranima, pogotovo onima koji su dobili nagrade. Lijepo je bilo i dodijeliti  jednu nagradu s Lukom Modrićem, koji je u Večernjem listu proglašen za našeg najboljeg nogometaša proteklih 50 godina - rekao nam je Dalić koji se prisjetio kako je i prije četiri godine bio prezenter na Večernjakovoj ruži. Svi se još uvijek sjećamo kada mu je glumica Ana Begić Tahiri na pozornici HNK izdiktirala postavu koja mu je kasnije donijela sreću. 

- Zahvalio sam se poslije Ani Begić Tahiri na savjetima, a nadam se da će i ova dodjela biti dobar uvod za Svjetsko prvenstvo u Kataru - dodao je Dalić. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije