Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opet solo

Objavila i video! Starleta kliještima slomila zaručnički prsten i potvrdila kraj veze s bogatašem

Soraja Vučelić
Foto: Instagram
1/4
05.12.2019.
u 09:09

Crnogorska starleta Soraja Vučelić prekinula je zaruke s ruskim bogatašem.

Iako to nitko nije očekivao, Soraja Vučelić u sinoćnjoj objavi na Instagramu na pomalo neobičan način obznanila je pratiteljima da je njezinim zarukama s ruskim biznismenom došao kraj. Naime, u videu joj jedna osoba pomaže kliještima slomiti zaručnički prsten.

Skupocjeni dijamantni prsten slomila je na dva dijela i poručila da je "single". Iako su srpski mediji pisali da se starleta udala za Rusa Vladimira nakon što ju je zaručio prstenom vrijednim 150 tisuća eura na 84. katu jednog od najskupljih restorana u Moskvi, Soraja je sada sve šokirala ovim videom.

Snimku skupocjenog prstena objavila je početkom listopada, a nju su pratili emotikoni dijamanta i zaljubljenog para. Međutim, ljubav očito nije dugo potrajala.

Podsjetimo, na nedavnoj proslavi njezina rođendana u Beču pio se personalizirani šampanjac Moet koji je bio ukrašen dijamantima na kojem je bilo ispisano Sorajino ime. Njezine prijateljice, osim za lude provode, izlet su odlučile iskoristiti i za kulturno uzdizanje pa su se uputile u jedan od bečkih muzeja i time se Soraja pohvalila na Instagramu. 

Starleta je pozirala u dvorcu u haljini dubokog dekoltea sjedeći na skupocjenoj bundi prekriženih nogu, a bilo je i onih koji su joj zamjerili ovakvo odijevanje s obzirom na mjesto na kojem se nalazi. – Ti i odlazak u muzej ili dvorac možeš napraviti prostim. Nemaš kulture – komentirao je jedan od obožavatelja. Ipak, većini ovo izdanje nije smetalo pa su među komentarima pale čak i bračne ponude.

Komentara 3

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
10:12 05.12.2019.

Šok i nevjerica!

Avatar RvaTina
RvaTina
09:53 05.12.2019.

Svemu ljepom dođe kraj...gaze nju godine i plastika polako...jos 3-5 i voula!

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
09:48 05.12.2019.

Ljudi žive u teškom siromaštvu, a ona se prese":%va lomljenjem prstena od 150 tisuća eura na Instagramu. Tepsija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije