Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
impresionirao voditelja

Svi su grizli nokte! Student u 'Milijunašu' došao do predzadnjeg pitanja, a onda se dogodilo ovo

Foto: RTL Screenshot
1/3
17.01.2021.
u 19:00

Naime, student iz Kölna, Janos Pigerl proletio je kroz 13 od 15 pitanja i došao do predzadnjeg pitanja za 750.000 eura(Zocker Special ili kockarski specijal - pravila koja tamo vrijede od 2013. godine).

Jedna od najuzbudljivijih epizoda njemačke verzije kviza 'Tko želi biti milijunaš?' dogodila se upravo ovaj tjedan. Naime, student iz Kölna, Janos Pigerl proletio je kroz 13 od 15 pitanja i došao do predzadnjeg pitanja za 750.000 eura(Zocker Special ili kockarski specijal - pravila koja tamo vrijede od 2013. godine).

Ipak, nije se sve sretno završilo, kako je rekao i vidno impresionirani voditelj Günther Jauch, Janos je dobro promislio, no ipak je odabrao pogrešan odgovor zbog kojeg je kući otišao sa samo 1000 eura. 
Da bi situacija bila još gora, ostala  su mu još dva neiskorištena džokera, jer student do 10. pitanja nije iskoristio niti jedan.

Foto: RTL Screenshot

Pitanje zbog kojeg je izgubio priliku da otvori milijunsko glasilo je: 'U kojoj sportskoj disciplini su njemački sportaši najčešće osvajali zlato?' Među ponuđenim odgovorima bili su plivanje,  veslanje, atletika ili konjički sportovi. Janos se nakon što je iskoristio jedan od dva preostala džokera  odlučio za odgovor veslanje, no točan odgovor je bio atletika, te je odmah morao napustiti show.

 

Komentara 6

VI
Vito
07:48 18.01.2021.

Athleten - Leichtathletik --- Očito nepismen i ne zna koristiti logiku.

TO
tomislav10
23:31 17.01.2021.

Nije računao na DDR

JM
ja-ma
21:23 17.01.2021.

Iz prve pogodila iako rijetko znam ta pitanja za veće iznose, no oduvijek pratim atletiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije