Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pjesma godine

Svi su čekali Franku, ali nije se pojavila na dodjeli nagrade: 'Ne smijem se pomaknuti'

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/Marin Tironi/PIXSELL
1/5
30.01.2020.
u 12:35

Na sinoćnjem partyju Narodnog radija u povodu Dana najbolje Domaće glazbe slavili su Franka Batelić i Petar Grašo koji su podijelili nagradu za najbolju pjesmu 2019.

Sinoć se održala dodjela nagrada u povodu Dana najbolje domaće glazbe koju dodjeljuje Narodni radio. Pjesme koje su uzele nagrade su "Sve dok sanjaš" pjevačice i novopečene majke Franke Batelić i "Voli me" pjevača Petra Graše. Nagradu su podijelili jer su dobili u dlaku isti broj glasova.

Franka nije mogla doći na dodjelu jer se kod kuće brine za sinčića Viktora koji se rodio prije tri tjedna. Dodjelu je pratila na televiziji, a o tome je izvijestila pratitelje putem Instagrama.

– Ne smijem se pomaknuti da se ne probudi. Hvala ljudi moji – poručila je prilikom proglašenja pobjednika i dodala kako je ova nagrada od svih "najvažnija kada slušatelji prepoznaju i zavole pjesmu".

Foto: Instagram/riley.loudermilk

Podsjetimo, Franki je ovo druga nagrada ovog mjeseca. Naime samo 16 dana nakon što je rodila sina Viktora, pjevačica je nastupila na dodjeli nagradi Cesarica u zagrebačkoj City Plazi, ali i osvojila glavnu nagradu – Cesaricu za hit godine "Sve dok sanjaš", za koju je glazbu napisao Branimir Mihaljević, a tekst Neno Ninčević.

Franka se za pobjedu borila s hitovima Petra Graše, Nine Badrić, Damira Kedže, Željka Bebeka, Pravila igre, Ivana Zaka, Marka Kutlića, Mije i Marka Tolje i Opće opasnosti, a budući da su o nagradi odlučivali isključivo fanovi, pobjeda je tim veća.

– Hvala baka servisu koji mi je omogućio da budem ovdje s vama, kazala je Franka na pozornici, a nakon dodjele priznala nam je kako sve do zadnjeg dana nije bila sigurna hoće li moći doći. – Osjećam se odlično, nije mi bio problem vratiti se na pozornicu samo dva tjedna nakon poroda. Kad volite ovaj posao kao što ga ja volim, i kad je sve prirodno, onda mi ništa nije teško – kazala nam je Franka. a onda i odgovorila na pitanje koje sve zanima. Kako je mali Viktor?

– Ma Viktor je predivna beba. Naravno da se budi noću, ne spavam ni ja zbog njega, ali to je sve razumljivo – kazala je Franka i dodala da joj pomaže i njen suprug Vedran Ćorluka. – Vedran je sada u Rusiji na pripremama svog kluba, ali koristi svaki slobodni trenutak da dođe.A kad ga nema, onda svaki dan zove i pita kako je naš Viktor – kazala je Franka.

Ipak, nakon ovog nastupa Franka će se posvetiti majčinskim obvezama i odmoru, a nove pjesme malo će pričekati. Pjevačica se odmah nakon dodjele pohvalila nagradom na svojem Instagram profilu, a i ovu nagradu, za koju nam je kazala kako joj je jedna od najdražih u životu, posvetila je svom sinu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije