Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u emotivnoj objavi

Svi su bili u pravu! Lady Gaga napokon otkrila svoj sljedeći korak

Foto: Reuters/Pixsell
1/5
11.07.2019.
u 20:30

Njezina linija dolazi u rujnu, prvo će lansirati proizvode koji se istovremeno mogu koristiti na očima i obrazima i koji će kao set koštati 49 dolara, a uz to i sjajila za usne koja će prodavati za 16 dolara, tvrdi Beauty Insider.

Vjerni fanovi pjevačice Lady Gage godinama su bili uvjereni da njihova "majka" radi na svojoj kozmetičkoj liniji jer su otkrili praznu web-stranicu HausBeauty.com.

Njihove sumnje nedavno su potvrđene kada je ta stranica preimenovana u HausLabs.com, a pjevačica je jučer na Instagramu objavila blještavi video u kojem najavljuje da će se njezini proizvodi uskoro moći naručiti. Kasnije je dodala i emotivnu objavu o tome kako se kao mala nikada nije osjećala kao ljepotica, ali gledala je svoju majku kako se šminka svaki dan i postaje samopouzdanija i snažnija. Tada je osmislila svoj alter ego Lady Gaga i shvatila da se uz malo šminke može osjećati mnogo bolje.

 

Njezina linija dolazi u rujnu, prvo će lansirati proizvode koji se istovremeno mogu koristiti na očima i obrazima i koji će kao set koštati 49 dolara, a uz to i sjajila za usne koja će prodavati za 16 dolara, tvrdi Beauty Insider. Udružila se  s Amazonom gdje će znatiželjnici iz  devet zemalja, uključujući Ameriku, Francusku i Japan, prvi moći nabaviti  njezine proizvode.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će njezina linija proći u usporedbi s Rihannom koja je trenutačno zbog svoje najbogatija pjevačica na svijetu.  

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije