Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi put u obitelj

Svi razlozi zašto dijete princa Harryja i Meghan Markle ulazi u povijest!

Foto: Reuters/Pixsell
1/6
26.04.2019.
u 09:23

Vijest o Meghaninoj trudnoći Kensingtonska palača objavila je u listopadu 2018. godine tako da se ovih dana očekuje dolazak prinove.

Dijete vojvode i vojvotkinje od Sussexa kada se rodi ulazi u povijest kao prvo kraljevsko dijete koje će pripadati dvjema rasama.

Meghanin otac, Thomas Markle, oženio je Afroamerikanku, Doriju Ragland, stoga će dijete princa Harryja i Meghan Markle biti prvo s takvim korijenima. Također, pretpostavlja se da je Meghan još uvijek američkog državljanstva, čime će dijete biti prvo kraljevsko dijete s pravom na američko državljanstvo. Titulu vojvode od Sussexa, naslijedit će samo muško dijete.

Da je ponosna na svoje američke korijene, Meghan želi pokazati tako što želi zaposliti dadilju američkih korijena, a veseli ih i ideja zapošljavanja muške dadilje. S kandidatima će osobno razgovarati budući roditelji, a dužnosti će obavljati u rezidenciji "Frogmore Cottage", prenosi britanski Elle.

Vijest o Meghaninoj trudnoći Kensingtonska palača objavila je u listopadu 2018. godine tako da se ovih dana očekuje dolazak prinove.

Pogledajte koji je detalj otkrio da je Meghan Markle trudna:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije