Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skladna obitelj

Svi kao jedan! Rakitić cijelu obitelj počastio tenisicama od 4500 kn

Foto: Instagram
1/7
29.05.2020.
u 08:00

Ivan Rakitić i Raquel Mauri obožavaju modu, a tu ljubav, čini se, prenose i na svoje mezimice.

Naš nogometni reprezentativac Ivan Rakitić ne krije koliko je ponosan na svoje predivne tri dame, suprugu Raquel Mauri te kćeri Altheu i Adaru. Nogometaš Barcelone i njegova supruga obožavaju modu, a tu ljubav, čini se, prenose i na svoje mezimice.

Modno usklađeni Rakitići pozirali su zajedno na jednom dječjem igralištu i privukli pažnju svojim odjevnim kombinacijama. Raquel je na sebi imala istu haljinu kao i njezine kćeri, a majicu slične boje na sebi je nosio i Ivan. Ipak, mnogi su primijetili kako na nogama svi imaju iste Balenciaga tenisice čija je cijena 595 eura ili oko 4500 kn.

Foto: Balenciaga

Ivan očito ne štedi na svojoj obitelji pa je tako samo za tenisice cijeloj obitelji iskeširao oko 18.000 kn. Uz godišnju plaću u Barceloni od 8 milijuna eura to mu svakako ne predstavlja problem.

Inače, Raquel ima 730 tisuća pratitelja i time se upisala u vrh najpopularnijih WAGS-ica u Španjolskoj te je navijačima Barcelone prirasla srcu jer redovito komentiraju njezine objave. Rakitići su se prvi put vjenčali samo civilno u španjolskoj Sevilli i to uoči dolaska na svijet njihove kćeri Althee. Dvije godine kasnije uslijedilo je i crkveno vjenčanje također u Sevilli, gradu u kojem je Rakitić i upoznao svoju sadašnju suprugu. Njihova ljubav planula je dok je Raquel radila kao konobarica u jednom lokalu u koji je Rakitić često zalazio. Bila je to, priznao je nogometaš, ljubav na prvi pogled.

Foto: Instagram screenshot

- Dugo mi je trebalo da je nagovorim na izlazak, ali ne samo zato što me je odbijala nego i zato što nisam dovoljno dobro znao govoriti španjolski pa se naša prvotna komunikacija svodila samo na sramežljive osmijehe - rekao je tada Rakitić.

Komentara 1

LI
linkser2
08:41 29.05.2020.

ide keks za članak...i njemu jedan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije