Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss turizma

Svestrana Lokasova djevojka zablistala u haljini domaćeg brenda

Foto: Promo
1/19
29.06.2019.
u 22:00

Duchess womens wear je novi brand haljina kojeg je na tržište lansirala Snježana Mehun i mladi modni dizajner Antun Tin Briša. Haljine, kompletan modna linija su kreirane prema potrebama svake moderne žene.

Atraktivna missica Jelena Katarina Kapa djevojka Joška Lokasa ujedno i novopečena glumica u dramskoj  seriji “Nestali “ snimila modnu kampanju za modni brand Duchess. Do sada je brand prepoznao i odjenuo veliki broj poznatih Hrvatica, a ambasadorice istog su: Ana Rucner, Maja Šuput, Ecija Ivušić, Žanamari Perčić i brojne druge. 

 Dok budući voditelj kviza 'Potjera' i producent Joško Lokas (46)  radi na snimanju serije 'Nestali', glumačkoj ekipi pridružila se i njegova 20 godina mlađa djevojka. Mlada Šibenčanka voli eksperimentirati s raznim stilovima pa se tako uz posao voditeljice, odlično snašla i ulozi glumice ali i modela za web shop duchess.hr poduzetnice Snježane Mehun.

Sportsku kolekciju snimila je s njenim sinom Dinom Mehunom, fitness trenerom i menadžerom prodaje, koji je mamu inspirirao za sportsku liniju.

Spring Summer SS 19 kolekcija slijedi filozofoiju branda jednostavnih linija, vrhunskih materijala, svile, pamuka, pletiva uz dodatke ove sezone popularnog ružičastih, plavih tonova perja atraktivnih zlatnih kaftana za plažu i ljetne večeri nosive u svim prilikima ovisno o obući i asesoaru. 

Foto: Arena Hospitality Group

Podsjetimo  Duchess womens wear je novi brand haljina kojeg je na tržište lansirala Snježana Mehun i mladi modni dizajner Antun Tin Briša. Haljine, kompletan modna linija su kreirane prema potrebama svake moderne žene. One su udobne, a takvima ih čini poseban kroj, ugodnog materijala - pamuk s viskozom, svila i naravno moraju sjajno izgledati. Linije kroja su takve da omogućuju slobodno kretanje, ali i naglašavaju ženstvene linije tijela.

 Većina haljina može biti idealna za dnevni look ako ih kombiniramo s udobnim ravnim gladijatoricama idealne su za šetnje, obavljanje poslovnih obaveza i slično. Svi modeli se mogu naći u toplim pastelnim bojama: boja pijeska, prljavo roza, golublje siva, dvobojne koje sužavaju liniju tijela I slave ženstvenost. Modele prati amblem, stilizirana kruna - zaštitni znak brenda. Kompletna proizvodnja se radi u Hrvatskoj, a haljine je moguće kupiti u Zagrebu, Dubrovniku, Zadru, Rijeci, Salzburgu.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije