Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss Universe

Svekrva Adriane Lime rekla mi da sličim na njezinu snahu

Melita Fabecic
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
Autori: tp, iv
11.05.2013.
u 19:00

Lentom najljepše okitila se 18-godišnja Zagrepčanka Melita Fabečić koju su prijateljice i mama uvjeravali da se mora prijaviti. Njezina prva pratilja je Antea Valenta, a druga Mia Milinović.

Hrvatska ima novu, 17. Miss Universe. Lentom najljepše okitila se 18-godišnja Zagrepčanka Melita Fabečić koju su prijateljice i mama uvjeravali da se mora prijaviti.

– Svi su me bodrili, govorili mi da napravim korak više od modelinga, da idem naprijed. Bila sam nesigurna, ali odvažila sam se i sad mi je drago zbog toga. Nisam mislila da bih mogla tako daleko dogurati. Kad su pročitali moje ime kao nove Miss Universe, srce mi je snažno lupalo, osjećaj je to koji se ne da riječima opisati – priča lijepa 18-godišnjakinja koju je iz prvih redova bodrila mama Gordana.

Ponosi se mamom

Ni ona nije skrivala emocije kad je svoju kćer vidjela s krunom na glavi. Kad je Melita dala prve intervjue, mama joj je prišla i snažno je zagrlila.

– Rekla mi je da je uvijek vjerovala u mene. Majka je bila sretna zbog mene. Dok sam hodala po pisti, mahala mi je i slala poljupce iz prvog reda – govori Melita.

Njih dvije žive same, s ocem nije u kontaktu, odrasla je bez njega. Nije htjela reći priželjkuje li i njegovu čestitku, no na spomen mame ponosno je odgovorila:

– Divim se samohranim majkama, redom su snažne žene. Znam koliko im je teško. Ponosim se što sam počela raditi i tako joj barem malo olakšala život. Svoje troškove podmirujem od svoje zarade. Svestrana djevojka koja će nas prestavljati na svjetskom izboru Miss Universe govori engleski, talijanski i španjolski.

Voli jahanje i rolanje

Maturantica je Centra za dopisno obrazovanje Birotehnika. U slobodno vrijeme voli izrađivati nakit, crtati, a od sportova su joj dragi jahanje, rolanje i aerobika. A među prijateljima poznata je kao hrvatska Adriana Lima.

– Svi mi govore da sličim na Brazilku. Čak me na moru zaustavila majka srpskog košarkaša i Adrianina supruga Marka Jarića i rekla mi da sličim na njezinu snahu – prepričava Melita.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije