Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutra finale

Svećenik iz Splita bio je uz Albinu na nastupima u 'The Voiceu': Može mi netko to sada i zamjeriti

Foto: Dario Njavro/HRT
1/10
21.02.2020.
u 13:09

Kao svećenik cijenim svako zalaganje, znam koliko je Albina truda i volje uložila u nastupe i silne probe. Koliko je žrtve i odricanja podnijela..., kaže don Radojko.

U subotu na prvom programu HRT-a gledat ćemo finale The Voicea u kojem će se za titulu najljepšeg glasa Hrvatske boriti Bernarda Bobovečki, Albina Grčić, Filip Rudan i Vinko Ćemeraš.

Tijekom sudjelovanja u showu uz obitelj i prijatelje i među  gledateljima stekli su obožavatelje koji ih bodre iz emisije u emisiju, a Albina tijekom cijelog natjecanja ima podršku i svećenika Radojka Vidovića. U Albini, kaže don Vidović za Slobodnu Dalmaciju, vidi plemenitost i dobru dušu. 

Natjecatelj The Voicea Filip Rudan ispričao nam je kako mu se život promijenio nakon nastupa u emisiji 

 

– Kao svećenik cijenim svako zalaganje, znam koliko je Albina truda i volje uložila u nastupe i silne probe. Koliko je žrtve i odricanja podnijela... I vidim i koliko je spremna služiti drugima. U tome sam prepoznao ljubav prema Bogu i Crkvi. Može mi netko to sada i zamjeriti, ali to je tako – rekao je don Radojko za Slobodnu.

Albinu je bodrio u HRT-ovu studiju tijekom zadnje tri emisije uživo, a Albina je već nekoliko godina članica benda Konkatedrale svetog Petra u kojoj je don Radojko župnik. Za Albinu kaže da je skromna i jednostavna i uvjeren je kako će takva i ostati bez obzira na ishod finala. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije