Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najprestižnija nagrada

Sve je spremno za svečanu dodjelu! Uskoro doznajemo dobitnike Večernjakove ruže

Foto: Davor Puklavec, Igor Kralj/PIXSELL
22.03.2019.
u 08:00

Jelena Pajić i Zrinka Grancarić osvojile su Ruže u kategoriji za novo lice godine, a danas će nekome donijeti sreću, baš kao i Davor Meštrović

Stigao je dan kada ćemo doznati kojih je sedmero veličanstvenih zaslužilo ovogodišnju Večernjakovu ružu, najprestižniju medijsku nagradu u Hrvatskoj. Prebrojavanje glasova je gotovo, a koga ste izabrali, vidjet ćemo večeras u HNK u Zagrebu, ali i u izravnom prijenosu na HTV-u 1 u 20.05 sati. 

Raskošna pozornica na kojoj će se večeras izmjenjivati nominirani i prezenteri djelo je Ivice Propadala, koji je dosad potpisao 12 scena Ruže. – Ove godine Ruža slavi 25, a Večernjak 60 godina i to se mora vidjeti na sceni. Svake godine scenom nastojimo vizualno provući Ružu i, naravno, Večernji list. Mora biti vidljivo o čemu je riječ, naravno, ne na prvu, ali da se vidi da nije riječ o dodjeli sportske ili neke druge nagrade – kazao nam je Propadalo.

U ulozi voditeljica prvi će se put naći provjerena HRT-ova imena Daniela Trbović i Barbara Kolar.  – Radujem se našoj istospolnoj voditeljskoj zajednici, a nadam se da će i gledatelji dijeliti naš užitak. Crna i plava na pozornici – san svakog muškarca. Samo se moramo dogovoriti koja je vrsni profesionalac, a koja hostesa, po dobrom starom stereotipu – kazala je za šalu uvijek spremna Daniela. 

Najjače snage HTV-a 
– Mislim da ćemo se podjednako pokušati držati na sigurnoj udaljenosti od stila “tiha, smjerna i samozatajna” i izvedbe koja uključuje njihanje na trapezu, striptiz i gutanje vatre. Možda nam uspije. Ono što je sigurno, na nama će raditi najjače snage HTV-a, stilistica Nataša Svekler i šminkerica Zdravka Bolf – kaže nam Barbara.
Kako bi ovo rođendansko izdanje Večernjakove ruže bilo posebnije od dosadašnjih, odlučili smo malo “začiniti” sve i samo za ovu prigodu spojiti poznata glazbena imena u zanimljive duete. Glazbena diva Josipa Lisac nastupit će tako s dečkima iz Hladnog piva i bit će to zanimljiva kombinacija. 

Gibonni će pozornicu dijeliti sa zborom Izvor, a naš predstavnik na Eurosongu Roko Blažević zapjevat će s Jacquesom Houdekom. Koje ćete pjesme čuti u izvedbi ovih dueta, ostavit ćemo kao iznenađenje do same dodjele. A iznenađenje je i jedno poznato ime iz svijeta glazbe koje će uveličati cijelu dodjelu. Posebno će zanimljivo biti vidjeti koje smo kombinacije pripremili za prezentere. 

Neobične kombinacije 
HRT-ova Zrinka Grancarić i RTL-ova Jelena Pajić dobitnice su Ruže u kategoriji za novo lice godine, a ove će godine nekom donijeti sreću, baš kao i njihovi kolege – poznati reporter Nove TV Andrija Jarak te urednica vanjske politike Nove TV Ivana Petrović, Hrvoje Krešić s N1 televizije i Davor Meštrović s HRT-a. Glumačke vode brani Judita Franković Brdar, a prezenteri glazbenici ove su godine Jelena Rozga te Mirela Priselac Remi i Miroslav Škoro, koje svake subote gledamo u HRT-ovu showu “Zvijezde pjevaju”. Listu prezentera zaključuju bivši sportaši, a sadašnji voditelji i komentatori Arena sporta Joško Jeličić i Stipe Pletikosa. 

Ono što je sigurno jest to da će ova večer biti puna iznenađenja, dobre zabave i glazbe. Haljine i odijela su spremni, a oni koji su zasigurno najnestrpljiviji naši su nominirani – njih 35 u sedam kategorija. Tko će se od njih upisati u povijest naše nagrade, doznat ćemo večeras nešto prije 22 sata. 

Pogledajte i gdje su i što danas rade dance-zvijezde 90-ih. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Francek007
Francek007
16:41 22.03.2019.

Breaking news ....???? Večeranjakova ruža pa ljudi što je tu tako bitno ja znam da je to vašoj firmi možda važno ali kakve to veze ima sa Hrvatskom i Hrvatima u njoj. Bolje bi bilo da novce za promociju datee u humanitarne svrhe ili za napuštenu djecu ili bilo kojoj humanitarnoj udruzi . Nego ovo što radite.

LA
lazarski
09:29 22.03.2019.

Nije jasno tko je i po kakvoj osnovi nominirao pojedince, emisije no mnogi od njih više zaslužuju kaktus poput drugarice Popović, Šapita, šprajca i sličnih

MA
Marcos
18:49 22.03.2019.

Spektakl?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije