Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRINCEZA I PORTRET

Svađa u Trumpovoj obitelji: 'Ima potrebu da sudjeluju u svemu'

The Art Of Her Deal Presents Melania Trump As An Influential Collaborator
Foto: Khayat Nicolas/ABACA/PIXSELL
1/4
28.08.2020.
u 21:00

- Melania je prigovarala kako se Ivanka uvijek natječe s njom za Trumpovu pozornost, kao da ona ima više sposobnosti da bude prva dama. Ivanka ima potrebu da sudjeluje u svemu što se tiče Bijele kuće, čak i kad nema veze s njom. Kao da uvijek traži način da se sluša što ona ima za reći - kazao je izvor Daily Mailu

Američki predsjednik Donald Trump krenuo je u kampanju za drugi mandat, a za to će mu trebati podrška ne samo glasača, nego i svih članova obitelji. No, čini se kako se dvije njegove najdraže žene baš i ne podnose. Kako piše Daily Mail, Trumpova supruga Melania kazala je prijateljici da se joj predsjednikova kći Ivanka ne daje puno respekta kao prvoj dami. Navodno joj pokušava oteti "svjetla pozornice" i ponaša se kao da je i dalje u Trumpovom TV showu "Pripravnik". 

Sve to će u svojoj knjizi "Melania i ja: Uspod i pad mog prijateljstva s Prvom damom" napisati njena bivša prijateljica Stephanie Winston Wolkoff, koja, rekla je, ima i snimljene kasete na kojima Melania priča loše o predsjedniku i njegovoj djeci. 

The Art Of Her Deal Presents Melania Trump As An Influential Collaborator
1/8

- Melania je prigovarala kako se Ivanka uvijek natječe s njom za Trumpovu pozornost, kao da ona ima više sposobnosti da bude prva dama. Ivanka ima potrebu da sudjeluje u svemu što se tiče Bijele kuće, čak i kad nema veze s njom. Kao da uvijek traži način da se sluša što ona ima za reći - kazao je izvor Daily Mailu. 

Mediji su i prije pisali o svađama u Trumpovoj obitelji. Melania je tako navodno Ivanku zvala Princeza, a ona nju Portret, zato jer rijetko govori. No, ovo je prvi put da bi u javnost dospjele Melanijine teške riječi protiv pokćerke. 

Komentara 8

NE
Neutralac
23:07 28.08.2020.

Nisam ni ocekivao pozitivan clanak o Trumpu.... kao i obicno

ČE
Čedolovac
23:37 28.08.2020.

Još jedna "Harry Potter" knjiga..

DU
Deleted user
07:06 29.08.2020.

Pa nis cudno u toj obitelji, mislim Trump je izjavio da bi poseksao Ivanku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije